Ο τίτλος που δεν χάνεται και το μεταγραφικό τρολάρισμα του ΠΑΟΚ

Ο τίτλος που δεν χάνεται και το μεταγραφικό τρολάρισμα του ΠΑΟΚ

Ο φετινός τίτλος δεν χάνεται, γιατί πολύ απλά στην Τούμπα δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο. Αυτός είναι ο λόγος που στον ΠΑΟΚ μεσούσης της χρονιάς αποφάσισαν να διαφοροποιήσουν το μεταγραφικό τους πλάνο τρολάροντας τους συνδιεκδικητές του τίτλου.

Στον ΠΑΟΚ, αποφάσισαν να ξαφνιάσουν τους πάντες με τις αποφάσεις τους στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Από τους φιλάθλους της ομάδας και τους δημοσιογράφους μέχρι και τους αντιπάλους τους. Οι Ασπρόμαυροι στοχεύουν σε παίκτες που θα μπορούν να προσφέρουν, αλλά και θα έχουν και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν υπεραξία. Η αλλαγή στο μεταγραφικό σχεδιασμό έχει να κάνει σε πολύ μεγάλο βαθμό με τη σιγουριά που υπάρχει στην ομάδα για την κατάκτηση του τίτλου. Στο Δικέφαλο το δείχνουν και στην πράξη πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν αντίπαλο.

Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται παίκτες τύπου Μπεργκ για να του σιγουρέψουν την κατάκτηση του τίτλου. Ούτε φυσικά για να διατηρήσει και ν’ αυξήσει την διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό. Αυτό μπορούν να το κάνουν άνετα οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ. Ο Δικέφαλος είναι 8 βαθμούς μπροστά από τους Ερυθρόλευκους και τον περιμένει στον δεύτερο γύρο στην Τούμπα. Επίσης μέχρι να έρθουν τα ντέρμπι και αφού πέρασε και από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης δεν βλέπει ότι μπορεί να στραβοπατήσει πουθενά αλλού. Άρα, δεν έχει να φοβάται τίποτε, αρκεί να είναι πραγματικός ΠΑΟΚ

Αυτή η επιλογή για τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής που την ξανά είδαμε και στην εποχή Άρνεσεν, είναι η ιδεώδες. Οι Θεσσαλονικείς σ’ αυτή την κατηγορία παικτών πρέπει να στοχεύουν όχι μόνο τώρα, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Δηλαδή σε ποδοσφαιριστές που δεν είναι πιτσιρικάδες, αλλά και άπειροι, ούτε και σε μεγάλη ηλικία. Που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα (έστω με μια μικρή προσαρμογή), αλλά θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν υπεραξία.

Καλές οι μεταγραφές, αλλά η διοίκηση θα πρέπει να κοιτάξει και αυτούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και θα την οδηγήσουν στην κατάκτηση του φετινού νταμπλ. Αυτοί οι παίκτες, όσοι μείνουν μετά το τέλος της χρονιά θα πρέπει πάση θυσία να διατηρηθούν σε υψηλό αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Εκεί εντοπίζω ίσως το μοναδικό λάθος που έχει γίνει. Έπρεπε να είχαν ανανεωθεί τα συμβόλαια παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Να αποκατασταθούν αδικίες μέσα στην ομάδα, όπως αυτή με τον Πασχαλάκη, για να νιώσουν ακόμη καλύτερα και να βγουν με άλλο αέρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ