Θέλεις «φτερά» για να πετάξεις!

Θέλεις «φτερά» για να πετάξεις!

Η απόκτηση των Ζιλ Ντίας και Μασούρα δείχνει τις διαθέσεις του Μαρτίνς για τις πτέρυγες της επίθεσης του Ολυμπιακού!

Από τη στιγμή που ο Μαρτίνς «ψήφισε» Χασάν και ο Αιγύπτιος συνεχίζει με τα ερυθρόλευκα (θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό οι συμπατριώτες του υποστήριζαν με επιμονή την επιστροφή του στην πατρίδα) είναι φανερό ότι το βάρος έπεσε στις πτέρυγες, σε ότι αφορά τις κινήσεις του Ολυμπιακού στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο.

Για αυτό και αποκτήθηκαν ο Ζιλ Ντίας από την Νότιγχαμ (αν και ανήκει στην Μονακό, η οποία μπήκε στη διαδικασία να τον επανεντάξει στο ρόστερ της) και ο Μασούρας από τον Πανιώνιο. Με αυτούς τους δύο και τους Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλο κλείνει η τετράδα στα φτερά (είναι προφανές ότι μένουν έξω οι Ναουέλ και Φετφατζίδης) και αυτό που απομένει να διαπιστώσουμε είναι το πώς θα τους ταιριάξει ο Μαρτίνς.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα που προέρχονται κυρίως από τον τρόπο διαχείρισης του Πορτογάλου τεχνικού οι Ποντένσε και Λάζαρος έχουν το προβάδισμα και οι Ντίας και Μασούρας θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν τα «δικαιώματά» τους. Ο Μαρτίνς μίλησε με καλά λόγια για τον Ζιλ Ντίας και μας έδειξε ότι γνωρίζει καλά τα προσόντα του και ξέρει τι να περιμένει από αυτόν.

Αν προσαρμοστεί γρήγορα στο καινούργιο του περιβάλλον, τότε ίσως και να φτιάξει δίδυμο με τον συμπατριώτη του τον Ποντένσε και ο Λάζαρος να αναλάβει ρόλο Νάτχο, να έρχεται δηλαδή από τον πάγκο και να «ανανεώνει» τις επιθετικές προσπάθειες του Ολυμπιακού. Το μόνο βέβαιο είναι ότι για να διασπάσεις την κλειστή άμυνα θα πρέπει να μεγαλώσεις το γήπεδο, δίνοντάς του περισσότερο πλάτος, ώστε με αυτόν τον τρόπο να κάνεις πιο δύσκολη τη ζωή των αμυνόμενων που μοιραία θα πρέπει να ανοιχτούν σε μεγαλύτερο χώρο και όχι να μένουν μπροστά από την εστία τους.

Ο Ολυμπιακός έχει σπάσει το «μπετό» των αντιπάλων του και με τις κοντινές πάσες, όμως αν μπουν στην εξίσωση και οι ακραίοι του, έχοντας και τη βοήθεια των πλάγιων μπακ (Ομάρ, Κούτρη), τότε η αποστολή των κόκκινων σε ότι αφορά το γκολ θα γίνει πολύ πιο εύκολη. Θέλεις φτερά για να… πετάξεις και στο επόμενο διάστημα όπου τα ματς είναι διαδοχικά όσο και σημαντικά ο Μαρτίνς θα έχει την πολυτέλεια να παρουσιάζει «φρέσκια» την ενδεκάδα του.

Αρκεί να συντονιστούν οι καινούργιοι, ο Ζιλ Ντίας, ο Μασούρας και ο Σολδάνο που προορίζεται για την κορυφή, κάπου… ανάμεσα σε Χασάν και Γκερέρο και όταν συμβεί αυτό ο Ολυμπιακός θα έχει όλη την προοπτική για να μας προσφέρει ακόμη καλύτερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις.  Βεβαίως και μετράει το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση, όμως με τον Μαρτίνς οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν και το θέαμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ