Ο Μάνταλος «σερβίρει» και ο Βιεϊρίνια «καρφώνει»…

Ο Μάνταλος «σερβίρει» και ο Βιεϊρίνια «καρφώνει»…

Δεν πάει πολύ καιρός που ο χρυσοπληρωμένος Περέιρα μας διαβεβαίωνε ότι φέτος τα λάθη είναι λιγότερα και κάθε Σαββατοκύριακο οι διαιτητές που ορίζει δεν πιάνουν ούτε τον λήγοντα. Σε ποιον θα απολογηθεί αυτός ο κύριος για τα τόσα λάθη που γίνονται και για την επιβράβευση αυτών που τα κάνουν αντί για την τιμωρία;

Να μιλήσουμε για λάθος, καμία αντίρρηση. Πάντα καλόπιστα μιλάμε για λάθος. Λάθος στο σηκωμένο χέρι του Βιεϊρίνια που έχει στραμμένη την πλάτη και δεν βλέπει, λάθος και στην περίπτωση του Μάνταλου που την στρώνει με το χέρι για να σκοράρει. Λάθος και στους «Ζωσιμάδες» που ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα βρίσκει καθαρά την μπάλα με το πρόσωπο και ο διαιτητής «βλέπει» χέρι και τον αποβάλλει.

Όλα λάθη λοιπόν αλλά σαν πολλά δεν είναι μαζεμένα; Δεν πάει πολύ καιρός που ο χρυσοπληρωμένος Περέιρα μας διαβεβαίωνε ότι φέτος τα λάθη είναι λιγότερα και κάθε Σαββατοκύριακο οι διαιτητές που ορίζει δεν πιάνουν ούτε τον λήγοντα. Σε ποιόν θα απολογηθεί αυτός ο κύριος για τα τόσα λάθη που γίνονται και για την επιβράβευση αυτών που τα κάνουν αντί για την τιμωρία;

Μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει ποια είναι η υπερκείμενη αρχή της ΚΕΔ και του Περέιρα. Μην μας πει ότι είναι η ΕΠΟ του Γραμμένου γιατί αυτό είναι από τα ανέκδοτα που δεν βγάζουν γέλιο. Να είναι ο άρχων του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Βασιλειάδης; Ας το πιστέψουμε. Όποιος και νάναι πάντως, πως αντέχει να παρακολουθεί τους διαιτητές του κυρίου Περέιρα να τα… σκατώνουν κάθε αγωνιστική.

Προσωπικά δεν είχα την απαίτηση από τον Πέτρο Μάνταλο να ντυθεί Ντέμης Νικολαΐδης και να μαρτυρήσει του λόγου το αληθές. Αυτά γίνονται μια φορά και τα κάνουν παίκτες με προσωπικότητα, άσχετα αν συμφωνεί κανείς με το σύνολο των επιλογών τους. Ο Μάνταλος πήρε την μπάλα μπροστά του με το χέρι .Δεν χτύπησε η μπάλα πάνω του και επωφελήθηκε τυχαία.

Αυτό είναι που πονάει περισσότερο του κυανέρυθρους. Ο Ακης Μάντζιος τους είχε στήσει πολύ καλά και είχε απενεργοποιήσει το παιχνίδι της ΑΕΚ. Κρίνοντας εκ των υστέρων από την εικόνα της αναμέτρησης, η Ενωση θα υπέφερε πολύ για να βρει διέξοδο προς την περιοχή του Μανοίλοβιτς. Οι παίκτες του Πανιωνίου πίεζαν στα δυο τρίτα του γηπέδου και δεν άφηνα περιθώρια για κυκλοφορία της μπάλας.

Το ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ήταν από μέτριο ως αποκρουστικό αλλά αυτό δεν ενοχλούσε καθόλου την ΑΕΚ που βρέθηκε απρόσμενα μπροστά στο σκορ. Ο Πανιώνιος και να ήθελε είναι αμφίβολο αν μπορούσε να παρουσιάσει κάτι πιο ελκυστικό σαν θέαμα από αυτό που παρουσίασε. Έχασε νωρίς τον Κεϊτά, απορυθμίστηκε αλλά το πάλεψε.

Μπορεί να είχε παραχωρήσει κατοχή στην ομάδα του Ουζουνίδη αλλά τις δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για γκολ αυτός τις δημιούργησε και τις έχασε. Αν είχε κάτι πιο ποιοτικά στη θέση του Μανθάτη και του Καμαρά που μπήκαν αλλαγή ίσως κατάφερνε να φτάσει στην ισοφάριση. Ήρθε στο τέλος η αστεία αντίδραση του Μανοίλοβιτς και ο Πανιώνιος στερήθηκε εκτός από τους τρεις βαθμούς και τις εντυπώσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ