Αποτέλεσμα μηδέν

Αποτέλεσμα μηδέν

Σε τραγική ημέρα προπονητής και παίκτες με αποτέλεσμα μια ντροπιαστική ήττα από τον Λεβαδειακό.

Το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να κράξει και να εκμηδενίσει τα πάντα. Ακόμα και οι άναρθρες κραυγές γίνονται δεκτές με ικανοποίηση, καθώς, φυσικά η ίδια η ομάδα έχει δώσει το δικαίωμα για να γίνεται αυτό, καθώς έχει σκάσει τον κόσμο με αυτό που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πει κάποιος, δεν είναι για κράξιμο αυτό που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο; Ναι , φυσικά και είναι, για συγκεκριμένα πράγματα , όμως και όχι απλά να κράξουμε για να κράξουμε. Να επισημάνουμε τα λάθη, μπας και δεήσει κανείς να τα διορθώσει.

Έχουμε και λέμε:

1) Για ακόμα μια φορά ο Άρης χάνει ένα παιχνίδι από έναν αντίπαλο που δεν είναι καλύτερος του. Το έκανε επί Ερέρα και το κάνει και με τον Παντελίδη. Με μια ευκαιρία η αντίπαλη ομάδα σκοράρει και μετά τρεχάτε ποδαράκια μου. Το γιατί σημαίνει αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους, αλλά να το διορθώσουν επιτέλους, να μη μείνουν εκεί.

2) Αργή ανάπτυξη παιχνιδιού. Πολύ δύσκολα ο Άρης φτάνει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή με γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας. Συνήθως γυρνάει τη μπάλα έχοντας ανούσια κατοχή και βρίσκει απέναντι του οργανωμένη άμυνα. Αυτό, όμως, θα πρέπει να το αλλάξει ο προπονητής, δεν θα βελτιωθεί από μόνο του.

3) Έχοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο Τόνσο (που είναι ανέτοιμος) και Ματίγια, δεν γίνεται να πέφτεις στην παγίδα του αντιπάλου και να αναγκάζονται να κάνουν παιχνίδι ο Σιώπης και ο Δεληζήσης. Δεν μπορεί να το βλέπουμε εμείς και να μην το βλέπει ο προπονητής.

4) Δεν γίνεται απέναντι στη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος , να μην μπορεί ο Άρης όχι απλά να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

5) Δεν γίνεται να έχουν πάρει παίκτες την φανέλα στο σπίτι τους, ανεξάρτητα από την εμφάνιση τους. Θα τους κάνει καλό να μείνουν για λίγο πάγκο να ηρεμήσουν και να βελτιωθούν.

6) Για ποιο λόγο να αναλάβει το μαρκάρισμα του Μαρκόφσκι ο πολύ κοντύτερος του Μπάσα;

7) Οι προσθήκες που έγιναν είναι καλές, όμως, υπήρχε ξεκάθαρη καθυστέρηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό και την υλοποίηση του.

8) Ο Λάρσον έδειξε καλά στοιχεία στη πρώτη του εμφάνιση και ίσως είναι το μοναδικό κέρδος από το σημερινό παιχνίδι.

Ο Άρης σήμερα έχασε τεράστια ευκαιρία, καθώς με νίκη θα εκμεταλλευόταν όλα τα επόμενα αποτελέσματα που τον είχαν βολέψει. Τώρα η ομάδα πάει σε έναν τελικό στην Ξάνθη , με τη πλάτη στον τοίχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ