Επίδειξη δύναμης από ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Επίδειξη δύναμης από ΠΑΟΚ και Σαββίδη

Το αφεντικό τρελάθηκε. Ο Ιβάν Σαββίδης τίναξε την μπάνκα στον αέρα και έφερε στην Τούμπα, άλλους δύο παικταράδες προκειμένου να πάει η ομάδα τρένο στις επόμενες 13 αναμετρήσεις μέχρι την κατάκτηση του ονείρου.

Με τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να είναι στους +8 και τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα, πείτε μου ποιος άλλος πρόεδρος ομάδας θα δαπανούσε ένα τσουβάλι εκατομμύρια ευρώ για να φέρει στην ομάδα του παίκτες πρώτης γραμμής;

Μόνο ο Ιβάν Σαββίδης. Ο πρόεδρος του Δικεφάλου έβαλε και σ’ αυτή τη μεταγραφική σεζόν το χέρι βαθιά στη τσέπη του για να προσφέρει στον Ράζβαν Λουτσέσκου νέα υπερσύγχρονα όπλα που θα του δώσουν λύσεις ακόμα κι όταν ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει ομάδες τύπου ΠΑΣ Γιάννινα και θα δυσκολεύεται να βρει δίχτυα.

Αν πράγματι ο Σαββίδης ήταν χαλίφης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας «πιάσει» όλους του διαιτητές για να του κάνουν θελήματα κάθε αγωνιστική, δεν θα έκανε μεταγραφές. Θα άφηνε την ομάδα ως έχει. Θα ανανέωνε τα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών και θα έπαιρνε παίκτης από το τρίτο και τέταρτο ράφι. Αυτό το έργο βλέπουμε κάθε χρόνο από άλλους προέδρους ή μεγαλομετόχους ομάδων.

Ο Σαββίδης όμως έκανε ακριβώς το αντίθετο. Συμφώνησε με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Έφερε τον Γιαννούλη για να δέσει η αριστερή πλευρά. Τον Ενρίκε στη θέση του Ουάρντα. Τον Σίσιτς ως αντί Βέρνμπλουμ, αλλά και τον Σφιντέρσκι ως το νέο Πρίγιοβιτς.

Την ίδια στιγμή από τη Μικράς Ασίας έλεγαν πως «μεταγραφές τέλος». Όμως αυτός ήθελε να ταράξει και πάλι τα νερά με τις μεταγραφές του και το πέτυχε. Έφερε στην Τούμπα τον Σέρτζιο Ολιβέιρα για έξι μήνες, από την Πόρτο, αλλά και τον Σβέριρ Ίνγκασον για τα επόμενα 3,5χρόνια δίνοντας στην ομάδα του περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τον Ισλανδό, ο ΠΑΟΚ, τον έδεσε για τα καλά στην Τούμπα καθώς του έβαλε στο συμβόλαιο του ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα αν θέλει μετά το καλοκαίρι να κάνει δικό του τον Ολιβέιρα θα πρέπει να δαπανήσει 12 εκατ. ευρώ στους Πορτογάλους.

Ο Δικέφαλος και κατ’ επέκταση ο Ιβάν Σαββίδης με όλες αυτές τις κινήσεις που έχει κάνει έδειξε πως κανείς δεν μπορεί να τον φτάσει στην επένδυση που έχει κάνει τα τελευταία επτά χρόνια. Κανείς από τους πρόεδρους άλλων δεν έχει την δυνατότητα να τον κοντράρει.

Ο Ιβάν Σαββίδης για όσους δεν το έχουν καταλάβει έκανε επίδειξη δύναμης δίνοντας σε όλους να καταλάβουν πως το φετινό, αλλά και τα επόμενα πρωταθλήματα που θα έρθουν θα είναι δικά του. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα η τροπαιοθήκη που έχει φτιάξει στο Μακεδονία Παλλάς θα αρχίσει να γεμίζει με τρόπαια.

Όπως λένε και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ « Ρε Σαββίδη να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ