Το βελάκι δείχνει… Ολυμπιακός!

Το βελάκι δείχνει… Ολυμπιακός!

Εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου οι ερυθρόλευκοι με 5/5 και 14-1 γκολ, αλλά και τεσσάρες με ή χωρίς τον Φορτούνη.

Τέσσερα το βράδυ της Τετάρτης σε βάρος της Λάρισας, τέσσερα και το βράδυ του Σαββάτου επί του Πανιωνίου. Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από δύο μήνες ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε και… πρόβλημα στην επίθεση…

Το γύρισε για τα καλά το… βελάκι ο Μαρτίνς και από τη νύχτα της 13ης του Δεκέμβρη, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε τρία γκολ στην Μίλαν και προκρίθηκε στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ τίποτα δεν είναι όπως πριν. Σε αυτόν το δεύτερο γύρο έχει πετύχει έξι γκολ σε τρία εκτός έδρας παιχνίδια (από δύο σε Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης) και οκτώ σε δύο εντός. Συνολικά 14 τέρματα σε πέντε ματς κι έχει δεχθεί μόνον ένα από τον… Βούκοβιτς.

Προφανώς και έχει ανεβάσει στροφές ο Ολυμπιακός και έχει φτάσει στο σημείο να παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν είναι πρώτος στη βαθμολογία. Και ο Κοτσάνης χθες το… πάλεψε όσο μπορούσε, αφού έδωσε πέναλτι μετά το… 2-0 κι ενώ στο 0-0 είχαν γίνει άλλα δύο όμως έδειξε… απάθεια.

Τώρα πια πλησιάζει η ώρα της αλήθειας αφού την επόμενη Κυριακή υπάρχει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ακολουθεί το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, ενώ θα γίνουν και τα ραντεβού με την Ντιναμό Κιέβου. Δεν είναι εύκολη η αποστολή των ερυθρόλευκων αλλά ο Μαρτίνς και οι παίκτες του κοιτάζουν μπροστά και ποτέ πίσω.

Τέσσερα γκολ έβαλαν στην Λάρισα με τον Φορτούνη (ο οποίος μάλιστα πέτυχε και χατ τρικ) κι άλλα τόσα χωρίς αυτόν απέναντι στον Πανιώνιο. Κι ας άλλαξε το σχήμα του ο Μαρτίνς για να προσπεράσει τις απουσίες του «Φόρτου», του Γκιγιέρμε και του Μπουχαλάκη.  Του πήρε κάτι παραπάνω από μία ώρα για να «βρεθούν» οι παίκτες του στο γήπεδο στο 4-4-2 κι από εκεί που ο Χασάν και ο Γκερέρο δεν είχαν μέχρι τότε ενεργό συμμετοχή έγιναν και οι δύο σκόρερ.

Μπήκαν στο κόλπο και ο Ζιλ Ντίας με τον Σολδάνο κι ας ξοδεύτηκε μία αλλαγή από νωρίς αφού βγήκε «οφ» ο Ελαμπντελαουί, όμως ο Τοροσίδης έφτιαξε τα δύο από τα τέσσερα τέρματα και απέδειξε το βάθος που διαθέτει το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Και οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεχίζουν να επιβραβεύουν αυτήν την καινούργια ομάδα που έφτιαξε ο Μαρινάκης και να εκφράζουν την ικανοποίησή τους με το σύνθημα «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Προφανώς θα ήθελαν να τον βλέπουν και σε ένα κανονικό πρωτάθλημα και όχι σε αυτό της εξυγίανσης, όμως δεν μπορεί να τα έχει κανείς όλα σε αυτήν τη ζωή. Πάντα θα υπάρχει κι ένας «εφιάλτης» που θα υπονομεύει αυτούς που πάνε να φτιάξουν κάτι καλό σε αυτήν τη χώρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ