Αυτό το πρωτάθλημα δεν το χάνουν τα παλικάρια του ΠΑΟΚ!

Αυτό το πρωτάθλημα δεν το χάνουν τα παλικάρια του ΠΑΟΚ!

Ο Δικέφαλος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ για τον φετινό τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει και μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Δανό διαιτητή Μίκαελ Τίκγκααρντ ο οποίος τον άφησε με 10 παίκτες από το 32’. Ο Λέο Ζαμπά αποβλήθηκε με δύο ανύπαρκτες κίτρινες και μόνο με παίκτη παραπάνω για μια ώρα μπόρεσε η Ένωση να αποσπάσει ισοπαλία (1-1) σε ένα ματς το οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνονταν ότι έλεγχε ξεκάθαρα παίζοντας 11 με 11.

Ακόμη όμως και με παίκτη λιγότερο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε εξαιρετικά στην άμυνα και με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσε να πάρει το διπλό, αλλά πλήρωσε τη μοναδική ολιγωρία στην περιοχή του με την ισοφάριση του Πόνσε.

Το ματς δε χωράει ιδιαίτερη κριτική μετά την άδικη αποβολή του Ζαμπά. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι αυτό που είδαμε για μια ώρα σε σχέση με το πρώτο ημίωρο που ο ΠΑΟΚ είχε επιβάλει το ρυθμό του, προηγήθηκε και έδειχνε ότι ελέγχει ξεκάθαρα τις τύχες του αγώνα. Ωστόσο δύο άδικες κίτρινες στον Ζαμπά από τον κακό συνολικά Δανό διαιτητή, άλλαξαν τις αριθμητικές ισορροπίες και έδωσαν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να έχει την κατοχή. Μια ανούσια κατοχή, καθώς η ανασταλτική λειτουργία των παικτών του Λουτσέσκου ήταν άψογη, εκτός από τη φάση της ισοφάρισης του Πόνσε.

Το φοβερό είναι ότι και στα 7 τελευταία ματς  του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (μαζί με τον περσινό τελικό του Κυπέλλου) έχουν αποβληθεί παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά και συνολικά μιλάμε για 9 αποβολές!!!

Αυτός είναι ίσως ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν τον ΠΑΟΚ. Όπως και να έχει τα παλικάρια του Λουτσέσκου αντέχουν και δείχνουν ότι φέτος δεν πρόκειται τίποτα να τους κόψει τον δρόμο για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, ο Ολυμπιακός πήγε στους 45 και μείωσε τη διαφορά στους έξι, αλλά ο Δικέφαλος κρατάει πάντα τις τύχες του τίτλου στα δικά του χέρια. Το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ των δύο την επόμενη εβδομάδα μπορεί να ξεκαθαρίσει οριστικά την υπόθεση του πρωταθλήματος, καθώς εφόσον ο Δικέφαλος κερδίσει θα πάει στο +9 και θα έχει και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ