Υπομονή, αλλά για ποιον ακριβώς λόγο;

Υπομονή, αλλά για ποιον ακριβώς λόγο;

Η αγωνιστική πρόοδος μιας ομάδας περνά από την οικονομική ενίσχυση της και η ευρωπαϊκή συμμετοχή συμβάλλει αποφασιστικά σε αυτή

Sold out σε ματς με τον Πανιώνιο από την πέμπτη θέση της βαθμολογίας; Ο Άρης ζέστανε το κοινό του και διόρθωσε τη βαθμολογική του θέση με τις νίκες διαδοχικά επί Ξάνθης και ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα. Αν τα καταφέρει τη Δευτέρα στην Τρίπολη, τότε την Κυριακή στις 17 Φεβρουαρίου, δεν το βλέπω και πολύ μακρινό να γίνει…

Τον αδίκησε πολύ φέτος τον εαυτό του ο Άρης. Αν από τη μία, με την επιστροφή στις νίκες όλοι θυμήθηκαν ότι έχει καλό υλικό και μέσα σε αυτό και ορισμένες πολύ σημαντικές μονάδες, από την άλλη δεν μπορείς να μην υπογραμμίσεις ότι το κλαμπ θα μπορούσε να είναι σε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο να διεκδικεί μια θέση στον τελικό που θα το έφερνε και πάλι στη θέση του διεκδικητή ενός τίτλου.

Ακούω πολλές απόψεις, κυρίως από ουδέτερους παρατηρητές, για το ότι «ασκείται» πίεση σε μια καινούργια ομάδα, που χρειάζεται χρόνο. Χρειάζεται υπομονή”. Μα κανένας που κινείται μέσα και γύρω από τον Άρη δεν παραγνωρίζει ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα. Για ποιο πράγμα ακριβώς χρειάζεται η υπομονή; Υπομονή υπάρχει στον Άρη. Εδώ και 49 χρόνια.

Δεν είναι μόνο το ότι υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ, ούτε φυσικά το ότι και να πάρει θέση ο Παναθηναϊκός δεν θα παίξει λόγω της τιμωρίας του, είναι και το ότι εκ της θέσεως του, ο Άρης στοχεύει στην Ευρωπαϊκή έξοδο γιατί δεν μπορεί να κοιτάζει χαμηλότερα.

Επιπλέον, το κλαμπ χρειάζεται -για να συνεχίσει να πορεύεται χωρίς εμπόδια σε ένα δρόμο ανάπτυξης- να ενισχύσει εκτός από το ρόστερ και το ταμείο του. Δεν είναι μακριά οι μέρες στις οποίες η Ευρωπαϊκή συμμετοχή, έγινε ο μηχανισμός της οικονομικής ανατροφοδότησης και καταγράφηκαν έσοδα ρεκόρ.

Αυτά τα χρήματα, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα που τα “γεννά” να προοδεύει. Και όταν αυτή δεν έχει έναν οικονομικό παράγοντα με τεράστιο βεληνεκές, ώστε να μην τον απασχολεί σε πρώτο χρόνο το θέμα, για μένα πολύ λογικά, στοχεύει σε αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ