Με την ίδια συνταγή για τη νίκη

Με την ίδια συνταγή για τη νίκη

Ο Άρης θα πρέπει να έχει στο παιχνίδι του στη Τρίπολη ανάλογα στοιχεία με τις αναμετρήσεις με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Θέληση για τη νίκη, αποφασιστικοτητα, υπομονή και ξεκάθαρη αποτύπωση στον αγωνιστικό χώρο οτι είναι η καλύτερη ομάδα. Αυτά ήταν τα στοιχεία που σε γενικές γραμμές έδωσαν στον Άρη τη νίκη στα δυο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, με τη Ξάνθη στα Πηγάδια και με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αυτά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού οφείλουν παίκτες και προπονητής να δείξουν και στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η νίκη άλλωστε στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα δώσει στον Άρη ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα σε οτι αφορά μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ενα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Όπως η επιστροφή των Σάββα Παντελίδη και Μάρτιν Τόνσο σε έναν γήπεδο που γνωρίζουν πολύ καλά. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει ίσως ενα απο τα τελευταία του χαρτιά σε οτι αφορά τη προσπάθεια για διάκριση.

Με τον προπονητή του Άρη να έχει στη διάθεσή του πολύ περισσότερες επιλογές και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα τις διαχειριστεί. Οι Τόνσο, Βέλεθ και Γιουνές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ και ο Φετφατζίδης βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ανεξάρτητα, πάντως, απο τις επιλογές που θα κάνει ο Έλληνας τεχνικός, το σημαντικό είναι ο Άρης να παρουσιάσει την ιδια αποφασιστικότητα για τη νίκη απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και να φύγει με τη νίκη απο τη Τρίπολη.

Υ.Γ. Ε όχι και ευνοημένος ο Άρης ρε παιδιά , δηλαδή είπαμε, μη το ξεφτιλίσουμε τελείως.Που έχει χάσει μεχρι στιγμής αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα απο διαιτητικά λάθη. Το ξέρετε, φυσικά, αλλά προσπαθείτε να δημιουργήσετε κλίμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ