Αφού είστε οι καλύτεροι, προς τι οι απειλές;

Αφού είστε οι καλύτεροι, προς τι οι απειλές;

Αυτός που βγάζει εκνευρισμό, είναι εκείνος που επένδυσε σ΄ένα ψέμα και διαπιστώνει πως το αφήγημα περί καλύτερης ομάδας φτάνει στο τέλος του.

Διαβλέπετε κι εσείς εκνευρισμό και άγχος στις τάξεις του γαύρου, ή είναι δική μου ιδέα;

Ο τρισμέγιστος Μανώλης που δεν κουράζεται ποτέ να αποδεικνύει πόσες πολλές π@π@ριές μπορούν να χωρέσουν σε λίγες σειρές, σπάζοντας δικά του ρεκόρ, έδωσε ήδη το σύνθημα:

«Με το πρώτο που θα συμβεί, με το παραμικρό που θα επιδιωχθεί σε βάρος της ομάδας ή της αποστολής, ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΧΏΡΗΣΗ».

Καλά βρε αθεόφοβοι, ακόμα δεν ήρθατε, το μυαλό σας είναι στο πως θα φύγετε;

Αν είναι στείλτε μας μια λίστα με όσα μας επιτρέπετε να κάνουμε, και μια δεύτερη με όσα απαγορεύονται, να έχουμε κι εμείς το νου μας. Μην τραβηχτούμε πάλι 30 χιλιάδες κόσμου στην Τούμπα υπό βροχή, για να δούμε κάποιον διάδοχο του -για- Όσκαρ να σωριάζεται στο έδαφος πιάνοντας το σημείο κάτω από το μάτι, να κατευθύνεται στο Διαβαλκανικό κρατώντας το χείλος του και να αποχωρεί καπάκι με κολάρο στο λαιμό και χωρίς ίχνος εξωτερικού τραύματος.

Φτιάξτε έναν κατάλογο λοιπόν, που να μας ενημερώνει πως πχ, απαγορεύεται να φωνάζουμε συνθήματα, διότι η οχλαγωγία και η βαβούρα αποσυντονίζουν την αρμάδα του Μάρτινς.

Ότι επιβάλλεται να χειροκροτήσουμε την φιλοξενούμενη ομάδα, σε ένδειξη αναγνώρισης πως είναι αυτή που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τον Νικολακόπουλο.

Πως οφείλουμε να τους παραχωρήσουμε και δεύτερη σουίτα που θα έχει τζακούζι, σάουνα και ημίγυμνες Ρωσίδες, για να περιποιούνται τον Τσουκαλά, τον Μανώλη και όποιον άλλον celebrity από το Πασαλιμάνι, κάνει την τιμή να επισκεφτεί το φτωχικό μας.

Ο Μανώλης είναι πονηρός βέβαια, μετά το σύνθημα για άμεση αποχώρηση, διευκρινίζει πως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει προηγουμένως να καταγραφούν τα πάντα.

Το ερώτημα είναι από ποιον να καταγραφούν, πέρσι ο κυρ Σάββας ντύθηκε παρατηρητής, διαιτητής, γιατρός και αποφάσισε πως ο αγώνας διακόπτεται.

Ενημερωτικά, την Κυριακή ο διαιτητής θα είναι ξένος, «πήρα την ομάδα κι έφυγα» δεν παίζουν στον ορίζοντα. Ούτε απαγορεύω στο γιατρό του αγώνα να εξετάσει τον ετοιμοθάνατο προπονητή.

Αυτά που έκαναν πέρσι να τα ξεχάσουν, αυτός που σφυρίζει την Κυριακή, θα είναι κυριολεκτικά ο άρχοντας της αναμέτρησης, δε θα αποφασίζει άλλος εκ μέρους του.

Ούτε υπάρχει περίπτωση να αλλάξει την αρχική έκθεση, Τρίκαλα υπάρχουν στην Ελλάδα όχι στην Ισπανία.

Θα μπορούσα να παραθέσω πάμπολλα περιστατικά που θα ταίριαζαν γάντι με τον τίτλο «για δες ποιοι μιλάνε». Αυτοί που πυροβολούσαν με αεροβόλο τον Τζόρβα, αυτοί που έκαναν πιο μαύρο από το φυσικό του τον Σισέ, αυτοί που κάποτε τραυμάτισαν με κροτίδα στον Γλύκο στην προθέρμανση, αλλά μας είδαν να τους κερδίζουμε στο χόρτο, αφού τέτοιοι θρίαμβοι είναι πιο ερεθιστικοί από κρύες νίκες στα δικαστήρια. Κι όχι μόνο, αλλά τους μνημονεύεις μια ζωή, αντίθετα με νίκες στα χαρτιά συνοδεία θεάτρου, που θες να τις ξεχάσεις…

Όπως θα μπορούσα να μιλήσω και για τον ξυλοδαρμό των παικτών του Πλατανιά, που από τη στιγμή που παραμένει στο σκοτάδι, επιτρέπει στον καθένα να πιστεύει ότι θέλει.

Τα ξεπερνάω όλα όμως, γιατί λίγο πολύ η καφρίλα δεν είναι προνόμιο κανενός και μπαίνω στην ουσία

Αφού ρε γαύροι έχετε την καλύτερη ομάδα όπως λέτε και παίζετε το καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί τόση πρεμούρα, συνοδεία προαναγγελιών για αποχώρηση. Προς τι το άγχος και οι απειλές;

Ελάτε, κάντε τις 582 τελικές που έχετε μ.ο σε κάθε παιγνίδι, κερδίστε μας και δε χρειάζεται κάτι περισσότερο.

Αυτό θα έκανε κάθε καλύτερος, θα έδειχνε την ανωτερότητά του στο χόρτο και θα του ήταν αρκετό.

Όλα τα υπόλοιπα μαρτυρούν άγχος και πίεση, τα περί καλύτερης ομάδας μέχρι πρόσφατα ήταν λόγια άνευ αντικρίσματος, δε σου ζητούσε κάποιος να πληρώσεις εφορία.

Οσονούπω όμως φτάνει η ώρα της κρίσης, ο πραγματικά ανώτερος θα φανεί στο γήπεδο! Όποιος κι αν είναι λοιπόν, θα έπρεπε να γαληνεύει όσο στερεύουν οι ώρες, βλέποντας να πλησιάζει η στιγμή επιβεβαίωσης της ισχύος του.

Αυτός που βγάζει εκνευρισμό, είναι εκείνος που επένδυσε σ΄ένα ψέμα, διαπιστώνει πως το αφήγημα περί καλύτερης ομάδας δε μπορεί να τα υποστηρίξει στην πράξη και αναγκαστικά φτάνει στο τέλος του, οπότε προαναγγέλει αποχωρήσεις..

Στην ίδια κατηγορία, εντάσσω και την ανάρτηση Καστίγιο, θέλοντας και μη θύμισε τον Κόκε που πριν το παιγνίδι στον Χαρίλαο, αναρωτιόταν ποιος είναι ο Πρίγιοβιτς.

Ο τελευταίος πάντως δεν τον άφησε με την απορία και του απάντησε στο γήπεδο, πάντα έτσι γίνεται…

Ελπίζω ο Μεξικανός να έβγαλε γλώσσα, όντας ενήμερος πως από φέτος σφυρίζουν ξένοι διαιτητές, γιατί αν πιστεύει πως διαιτητής θα είναι κάνας Βαλιάνος, τον αντιμετωπίζουμε με επιείκεια…

ΥΓ. Ανέκαθεν η Τούμπα ήταν έδρα που προκαλούσε φόβο στον Ολυμπιακό, το μαρτυρά η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση της ιστορίας, που κράτησε 1/4 του αιώνα.

Που για να σπάσει, έπρεπε να μπουν τα θεμέλια της πρώτης παράγκας.

Αυτό φοβούνται στο γαύρο, ειδικά ο Μανώλης που προφανώς κουβαλά τραύματα από την εποχή της εφηβείας, είναι αδύνατον να το ξεπεράσει.

Δεν του φταίει κάποιος, όταν δε μπορείς να ξεπεράσεις κάτι, καλύτερα άρχισε να το συνηθίζεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ