Θα τους κάνει τη ζωή… κόλαση

Θα τους κάνει τη ζωή… κόλαση

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει σχεδόν «κλειδώσει» την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ ετοιμάζεται να κάνει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό των Ερυθρόλευκων να δεινοπαθήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έρχεται και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου από την Πέμπτη τα πάντα λειτουργούν στο κόκκινο. Στις προπονήσεις πέφτουν κορμιά, καθώς όλοι θέλουν, ακόμα και αυτοί που αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτό με τον Πανιώνιο, να διεκδικήσουν φανέλα βασικού, παρότι ξέρουν πως είναι κομματάκι δύσκολο. Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν παθιαστεί τόσο πολύ που είναι έτοιμοι να δαγκώσουν ακόμα και σίδερα για να πετύχουν τον στόχο τους. Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα δεν τους έχει μιλήσει κανείς από τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας για να τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Η κυριακάτικη αναμέτρηση είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, να πάρει το αίμα του πίσω μετά τα περσινά γεγονότα στην Τούμπα. Το γεγονός ότι κέρδισε στο Καραϊσκάκη, δεν του φτάνει, θέλει περισσότερα πράγματα και συγκεκριμένα το ματς της Κυριακής για να δείξει ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει το πλάνο νίκης. Ο 50χρονος προπονητής σχεδόν έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Αυτό φάνηκε και από το γεγονός της χρησιμοποίησης μιας διαφορετικής ομάδας στο ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Θα εμπιστευτεί τους ποδοσφαιριστές που βάζει στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και του έχουν προσφέρει βαθμούς και θέαμα. Αναφερόμαστε στους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Μαουρίσιο, Ακπομ, Ζαμπά, Ελ Καντουρί και πιθανότατα στον Σάκχοφ καθώς παίζουν τα ονόματα των Ολιβέιρα και Σίσιτς.

Οι συνεργάτες του Ρουμάνου προπονητή έχουν αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια, τον Ολυμπιακό και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς. Ο ΠΑΟΚ θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα. Ο Ζαμπά θα είναι από τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει πολλές πρωτοβουλίες, ενώ οι Μπίσεσβαρ και Μαουρίσιο που θα έχουν το γενικό κουμάντο θα επιχειρήσουν να μοιράσουν κάθετες πάσες.

Στο Δικέφαλο, θεωρούν πως κανείς αμυντικός του Ολυμπιακού δεν θα μπορέσει να κουμαντάρει εύκολα τον Τσούμπα Άκπομ. Αν πάνε σε προσωπικές μονομαχίες θα τις χάσουν όλες. Ενώ αν κάνουν το λάθος και παίξουν ψηλά την άμυνα τους, όπως το συνηθίζουν, τότε θα τρέχουν και δεν θα τον φτάνουν.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στις στημένες φάσεις που είναι και φέτος από τα δυνατά στοιχειά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ καθώς μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 16 γκολ μ’ αυτό τον τρόπο. Τις περισσότερες εκτελέσεις θα τις αναλάβει ο Μπίσεσβαρ, ενώ από κοντά του θα είναι και ο Βιερίνια που έχει δυνατά πόδια. Τέλος, σημαντικό ρόλο θα παίξει η έδρα. Θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί την ορμητικότητα που του δίνει η «καυτή» Τούμπα και ο κόσμος που θα είναι στα κάγκελα και πιο διψασμένος από ποτέ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ