Παιχνίδι μεγάλης σημασίας

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας

Πολλαπλά τα οφέλη του Άρη σε περίπτωση νίκης του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πολύ σημαντικός για τον Άρη είναι ο εκτός έδρας αγώνας της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης. Όχι μόνο, φυσικά, για τους προφανείς βαθμολογικούς λόγους. Η νίκη στην Τρίπολη, θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα και σε διάφορους τομείς.

Μια τρίτη συνεχόμενη επικράτηση  θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο Άρης είναι η ομάδα που έχει το ξεκάθαρο προβάδισμα για να τερματίσει στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Προς όλες τις κατευθύνσεις. Επίσης, ουσιαστικά, διώχνει και κάθε σκέψη διεκδίκησης του συγκεκριμένου στόχου από τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ότι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι, μια νίκη την Δευτέρα θα διώξει σε μεγάλο βαθμό την πίεση και το άγχος πάνω από την ομάδα και θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο  το –ήδη πολύ καλό- κλίμα στα αποδυτήρια. Με τον Άρη να πηγαίνει στη συνέχεια με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν.

Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο το παιχνίδι της Δευτέρας. Αντίπαλος είναι μια καλή ομάδα, που παίζει, ίσως, το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να μείνει ζωντανή στην διεκδίκηση κάποιου στόχου. Ένα σύνολο καλά οργανωμένο, που στην έδρα του έχει δυναμική.

Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από την παρουσία του Άρη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι παίκτες πρέπει να μπουν από το πρώτο λεπτό του αγώνα  αποφασισμένοι να δείξουν ότι κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τη νίκη και τίποτα λιγότερο. Ακόμα ένα θετικό για τον Άρη, το γεγονός ότι ο Σάββας Παντελίδης γνωρίζει πολύ καλά τον Αστέρα Τρίπολης.

Υ.Γ  Ο Άρης φαίνεται ότι χαλάει την πιάτσα, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που πέτυχε και την άνοδο του στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Όταν ήταν δέκατος, τίποτα δεν ακουγόταν, τώρα ξεκίνησαν τα σενάρια δεξιά και αριστερά.

Υ.Γ 1 Άλλοι, πάλι, προσπαθούν να τον βγάλουν ευνοημένο από την διαιτησία. Και ακόμα είμαστε στην αρχή. Χρειάζεται όλος ο οργανισμός Άρης ενωμένος να αντιμετωπίσει τα συγκεκριμένα θέματα, να μην επηρεάζεται και να προσηλωθεί στην επίτευξη του στόχου στο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ