«Ασυλία» μέσω Ευρώπης!

«Ασυλία» μέσω Ευρώπης!

Στο ριάλιτι της μπάλας ο Ολυμπιακός έχει μάθει να επιβιώνει στα πιο δύσκολα τεστ όπως είναι αυτά του Γιουρόπα Λιγκ…

Τι διαφορετικό θα μας παρουσιάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στο πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου;

Το «πακέτο» της Ευρώπης ήταν αυτό που ανανέωσε το χρόνο ομιλίας του Πορτογάλου τεχνικού και των παικτών του στην επικοινωνία τους με τον κόσμο της ομάδας, καθώς η πρόκριση σε βάρος της Μίλαν είναι ξεκάθαρο πως αποτέλεσε τον πιο σημαντικό σταθμό για την καινούργια προσπάθεια των ερυθρόλευκων, αφού με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίστηκε η εμπιστοσύνη από το πάντα απαιτητικό κοινό του συλλόγου.

Τώρα ο αγώνας για τα φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στους Ουκρανούς έρχεται να λειτουργήσει ως «ασυλία» για τους ερυθρόλευκους μετά το αποτυχημένο τεστ της Τούμπας. Προφανώς και ο Μαρτίνς θα είχε κατά νου να αλλάξει κάποιους παίκτες ακόμη και στην περίπτωση που το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ήταν υπέρ της ομάδας του, καθώς η διαδρομή σε αυτό το τρενάκι του… τρόμου (από τη στιγμή που ακολουθούν η μονομαχία με την ΑΕΚ και η ρεβάνς με την Ντιναμό) δεν θα μπορούσε θα βγει με τους ίδιους.

Στην άμυνα δύσκολα θα του προκύψει κάτι εναλλακτικό, εκτός κι αν σκεφτεί τον Τσιμίκα για το αριστερό άκρο, ενώ στον άξονα ο Καμαρά μάλλον θα αφήσει τούτη τη φορά στον πάγκο τον Νάτχο. Στα άκρα υπάρχει η σοβαρή υποψηφιότητα του Ζιλ Ντίας. ο οποίος είναι από τους ελάχιστους «επιζήσαντες» στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την Λαμία, ενώ και ο Χασάν προβάλει ως το φαβορί για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.   

Ο Σολδάνο από τη στιγμή που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα αναμένεται να αποτελέσει τον «μπαλαντέρ» της γραμμής κρούσης στο ματς με την ΑΕΚ. αλλά ας μείνουμε στο παιχνίδι που προηγείται και είναι αυτό με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι παρτίδες στις ευρωπαϊκής διοργάνωσης απαιτούν αρκετή σκοπιμότητα, καθώς το βασικό ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα στην έδρα του είναι να μην παραβιαστεί η εστία του (μετά τα έξι, συνολικά, γκολ που δέχθηκε σε Λαμία και Τούμπα) και στη συνέχεια να βρει το σκοράρισμα.

Συνεπώς, τούτη τη φορά οι κόκκινοι θα πρέπει να επαναλάβουν μία εμφάνιση όπως αυτή με την Μίλαν, ώστε να μπορέσουν να βάλουν τα θεμέλια για την πρόκριση και να έχουν αποτέλεσμα να υπερασπιστούν στο δεύτερο παιχνίδι. Στους νοκ άουτ αγώνες της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός έπαιξε πρώτα στο Καραϊσκάκη με την Λουκέρνη και την Μπέρνλι και τις δύο φορές το ξεκαθάρισε το τοπίο από το πρώτο 90λεπτο της διαδικασίας. Κάτι ανάλογο θα επιδιώξει να κάνει και τώρα μόνον που έχοντας φτάσει στη φάση των «32» το εμπόδιο θεωρείται-και είναι-αρκετά πιο υψηλό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ