Ο Λουτσέσκου γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Ο Λουτσέσκου γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ

Έχει 80% νίκες στα 50 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο του Δικέφαλου και συνολικά 72,5% επιτυχίες!

Με τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη με 5-1, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφτασε τις 40 νίκες στον πάγκο του Δικέφαλου στο Πρωτάθλημα με 50 επίσημα ματς, μια μέρα μετά τα 50 του γενέθλια (την Κυριακή 17/2).

Μιλάμε για ένα φοβερό ποσοστό νικών της τάξης του 80%!

Ο Ρουμάνος σε 50 ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ στη Super League έχει 40 νίκες, 6 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες, η μία εκ των οποίων είναι στα χαρτιά από την ΑΕΚ πέρυσι στην Τούμπα. Ήταν σε εκείνο το ματς με την παρωδία του Κομίνη, με το οποίο η Ένωση έκλεψε τον τίτλο από τον Δικέφαλο στα δικαστήρια, ενώ έχανε με 1-0 στο 90’ με το γκολ του Βαρέλα.

Κανονικά το ρεκόρ του Λουτσέσκου θα ήταν 41-6-3 αλλά τα δικαστήρια είχαν άλλη άποψη…

Ακόμη και έτσι (με την περσινή κλοπή να μην ξεχνιέται από κανέναν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ) ο Ρουμάνος έχει το εκπληκτικό ποσοστό νικών στο πρωτάθλημα της τάξης του 80%, το οποίο φέτος είναι ακόμη υψηλότερο, καθώς ο Δικέφαλος έχει 19 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 21 ματς.

Φέτος ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ έχουν ποσοστό νικών 90,5% και βρίσκονται κοντά στο να γράψουν ιστορία, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως και να έχει ο Ρουμάνος έχει κερδίσει ήδη μια θέση στον πάνθεον της ιστορίας του ΠΑΟΚ με τις επιδόσεις του καθώς είναι ο προπονητής με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών από όλους όσους έχουν εργαστεί στον Δικέφαλο.

Ο Λουτσέσκου μετράει συνολικά 58 νίκες σε 80 ματς, έχει ποσοστό νικών 72,5% σε όλες τις διοργανώσεις και είναι (σύμφωνα με αυτό) πάνω από τον Ίβιτς (59,4%), τον Σάνον  (59,1%), τον Λόραντ (58,7%), τον Αναστασιάδη (56,3%), τον Χέερ (56,1%), τον Μπάγεβιτς (53,8%), τον Πίχατσεκ (53,4%) και τον Σάντος (51,7%).

Ο Ρουμάνος οδηγεί τον ΠΑΟΚ σταθερά για το πρώτο του πρωτάθλημα μετά το 1985, έχει στόχο να το κατακτήσει και αήττητος και βέβαια θέλει και το Κύπελλο για να φέρει το πρώτο νταμπλ στην Τούμπα!

Με την εικόνα που έχει η ομάδα τον τελευταίο καιρό προφανώς και μπορεί να τα πετύχει όλα!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ