Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Άρης

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο Άρης

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη αρκεί να εφαρμόσει το πλάνο της για να φύγει με τη νίκη από τη Τούμπα.

Να διευκρινίσουμε καταρχάς ότι παρά τα όσα προσπαθούν κάποιοι να περάσουν τις προηγούμενες μέρες, το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν είναι παρά ένα σημαντικό, στη προσπάθεια του Άρη να πετύχει τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη.

Όπως το ίδιο ισχύει και για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Φυσικά υπάρχουν οι ιδιαιτερότητες του ντέρμπι, αλλά αυτά περί «παιχνιδιού  της χρονιάς»  για τον Άρη είναι αστειότητες και το γνωρίζουν πρώτα απ όλα όσοι προσπαθούν να τα περάσουν επικοινωνιακά.

Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν πάρουμε, μάλιστα,  ως δείγμα γραφής τις δυο αναμετρήσεις που έγιναν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανάμεσα στις δυο ομάδες, μια για το πρωτάθλημα και μια για το κύπελλο, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο.

Έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή να αντιμετωπίσει κάποιες σημαντικές απουσίες, όπως του Μπάσα (αν έπαιζε πιθανότατα θα είχε παρατάξει τριάδα Σιώπη -Μπάσα -Ματίγια στη μεσαία γραμμή) , ενώ  δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι Τόνσο και Δεληζήσης. Ευτυχώς για τον Σάββα Παντελίδη, μετά τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, το ρόστερ έχει γεμίσει και υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα, που του επιτρέπει να αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα.

Ο Άρης θα πρέπει να πάει αύριο στην Τούμπα και να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο. Φυσικά δεν πρόκειται να παίξει με αφέλεια, ο προπονητής του γνωρίζει πώς πρέπει να διαχειριστεί τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτό που περιμένουμε είναι να αποτυπωθεί και στον αγωνιστικό χώρο αυτό που τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Άρη. Να τηρηθεί κατά γράμμα, δηλαδή, το πλάνο που δούλεψαν στις προπονήσεις και οι παίκτες του να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

ΥΓ.  Ας ελπίσουμε ότι η παρουσία του άπειρου, σε τέτοια παιχνίδια, Νορβηγού διαιτητή στο ντέρμπι δεν θα μας απασχολήσει μετά τον αγώνα και δεν θα δικαιώσει όσους εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για την επιλογή.

ΥΓ. 1 Οι παίκτες του Άρη γνωρίζουν πολύ καλά τα υποτιμητικά σχόλια που γίνονται σε βάρος τους τις τελευταίες μέρες. Και όσοι δεν γνώριζαν, ενημερώθηκαν. Η απάντηση, στο γήπεδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ