Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στην κακή του μέρα

Γκέλα για τον ΠΑΟΚ στην κακή του μέρα

Ο χειρότερος φετινός Δικέφαλος έμεινε στο 1-1 με τον πολύ καλά στημένο Άρη, αλλά συνεχίζει τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση (ή μία από τις χειρότερες) απέναντι στον Άρη, αλλά και πάλι ήταν αυτός που κρατούσε τη νίκη έως το 85’. Θα μπορούσε να πάρει άλλο ένα επαγγελματικό τρίποντο (όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες βραδιές) αλλά στο τέλος την πάτησε και ισοφαρίστηκε στη μοναδική επικίνδυνη φάση του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο.

Το γκολ του Άρη ήταν οφσάιντ, το έχασε ο επόπτης και ο διαιτητής (όπως ο Νορβηγός έχασε και το πέναλτι του Ρόουζ στον Μπίσεσβαρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας μάλιστα κίτρινη στον Ολλανδό για θέατρο) οι οποίοι δεν ήταν καλοί σε όλο το ματς, αλλά δε θα σταθώ σε αυτά. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο και ο Τόρε Χάνσεν έκανε δύο σημαντικά, αλλά ξαναλέω, δε μένω εκεί ακόμη και αν με σωστές αποφάσεις το αποτέλεσμα μάλλον θα ήταν νικηφόρο για τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου καλός και δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του. Κανείς παίκτης δε βρέθηκε σε καλό βράδυ. Αυτό οφείλεται και στο πολύ καλό ανασταλτικά παιχνίδι που έκανε και ο Άρη. Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ποιοτικότερο ρόστερ του και τη φόρα που είχε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά απέναντί του βρήκε έναν πολύ καλά στημένο και οργανωμένο Άρη, ο οποίος έκανε ένα αλάνθαστο ματς και έτσι πήρε αποτέλεσμα.

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Όπως σημείωσε και η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα καμπανάκι πως κανείς δεν δικαιούται να εφησυχάσει ως το τέλος της σεζόν». Ο Δικέφαλος έβγαλε μια υπεροψία, δεν έπιασε την εξαιρετική απόδοση προηγούμενων αγώνων και στο τέλος την πάτησε. Το 1-1 είναι γκέλα για τον ΠΑΟΚ, αλλά προφανώς συνεχίζει τον πλήρη έλεγχο στα χέρια του για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οφείλει να διορθώσει άμεσα τα λάθη του και να δείξει ότι η εμφάνιση με τον Άρη ήταν μια κακή παρένθεση.

Και τις πρώτες απαντήσεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να δώσει με τον Πανιώνιο την προσεχή Τετάρτη στο Κύπελλο, όπου καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς.

ΥΓ: Απαράδεκτη ήταν η στάση του Σάββα Παντελίδη στη συνέντευξη Τύπου. Χωρίς να συμβεί το παραμικρό, έκανε μια τοποθέτηση και μετά σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις. Δε σεβάστηκε όχι μόνο τον ΠΑΟΚ και τους δημοσιογράφους (και της δικής του ομάδας) αλλά όλον τον φίλαθλο κόσμο. Ντροπή του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ