Το πρωτάθλημα τελείωσε, τα λέμε του χρόνου

Το πρωτάθλημα τελείωσε, τα λέμε του χρόνου

Κανείς δεν περίμενε τόσο κακό ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο παιχνίδι ιδιαίτερο με τον συμπολίτη Άρη στην Τούμπα. Με την εικόνα που παρουσίασε ο Δικέφαλος, απλά χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Άρη, που δεν είχε τίποτα να παρουσιάσει επιθετικά εκτός από τη στημένη φάση στο γκολ του Βέλεθ.

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον συμπολίτη Άρη δεν κατάφερε να πάρει ακόμα μια νίκη την 20η στο φετινό πρωτάθλημα. Από χθες το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί, οι διαδικτυακοί «φίλοι» μας, έχουν ξεσαλώσει και δεν αναφέρομαι μόνο στους φιλάθλους του Άρη.

Όλοι μιλούν για την απόδοση της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, ενώ κάποιοι πιο τολμηροί βγάζουν στον Έλληνα τεχνικό το καπέλο για το άψογο στήσιμο και το πολύ καλό κοουτσάρισμα που έκανε στην Τούμπα. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως ο Άρης είχε μια καλή απόδοση στην έδρα του ΠΑΟΚ. Η οποία μάλιστα άρχισε να φαίνεται στα μάτια όλων ως υπεραπόδοση από την στιγμή που ο Δικέφαλος σερνόταν αγωνιστικά. Αν οι ποδοσφαιριστές και ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχαν διαβάσει καλύτερα το παιχνίδι τώρα θα λέγαμε διαφορετικά πράγματα.

Επίσης δεν μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλοι του Άρη περίμενε το λεωφορείο της αποστολής στο Χαριλάου για να πανηγυρίσουν ένα μεγάλο «διπλό» τον βαθμό της ισοπαλίας. Στη συνέχεια ακολούθησε και τρικούβερτο γλέντι σε γνωστά μουσικά στέκια της Θεσσαλονίκης. Αυτό που λένε οι ΠΑΟΚτσήδες εδώ και δεκαετίες μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα του Άρη κόντρα στην δική τους ομάδα είναι πως «το πρωτάθλημα για τον συμπολίτη τελείωσε». Ας αφήσουμε στους παράγοντες και όλη την οικογένεια του Άρη να χαρεί αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα και ας ασχοληθούμε και τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου είναι υποχρεωμένοι να προβληματιστούν για την κακή απόδοσή τους και να αντιδράσουν σύντομα για να μη βάλουν σε περιπέτειες την υπόθεση τίτλος.
Ο ΠΑΟΚ έκανε σίγουρα τη χειρότερη φετινή εμφάνισή του στο πρωτάθλημα. Ίσως επειδή οι παίκτες του μπήκαν με υπεροψία στον αγωνιστικό χώρο και είδαμε μια ομάδα να υποφέρει στην οργάνωση του παιχνιδιού. Δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία και σκόραρε μόνο χάρη στο φοβερό σουτ του Βιειρίνια.

Εκ πρώτης όψεως, τραγικοί ήταν οι Σάκχοφ, Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί. Υπήρχαν όμως και άλλοι που ήταν αγνώριστοι. Ακόμη και οι Βαρέλα, Κρέσπο που είναι το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στο πρωτάθλημα ελέγχονται γιατί τους πήρε την κεφαλιά ο Βέλεθ στην καρδιά της άμυνας.

Ευτυχώς αυτό το στραβοπάτημα έγινε με τον συμπολίτη και όχι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον Λεβαδειακό ή την Λαμία. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα σε όλα τα παιχνίδια και όχι υπεροψία, γιατί από μόνοι σας λέγεται για 10, 9 τελικούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αφού όλα τα παιχνίδια τα βλέπετε ως τελικούς θα πρέπει να το δείχνεται.

Θέλω να πιστεύω πως την Τετάρτη θα δούμε ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ