Να πάρει ο πρόεδρος δυο φορές τα λεφτά του Περέιρα!

Να πάρει ο πρόεδρος δυο φορές τα λεφτά του Περέιρα!

Όσο για την περίπτωση του επεισοδίου με τους διαιτητές στο ματς του κυπέλλου όλα μπορούν να λυθούν με μια τροπολογία στο αθλητικό νομοσχέδιο του κ. Βασιλειάδη. Η τροπολογία θα μπορούσε να αναφέρει: «Όσοι είναι επώνυμοι οπαδοί και κατέχουν ποσοστό κάτω του 15% σε στοιχηματικές εταιρίες, μπορούν να κατεβαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών και να τους συμπεριφέρονται όπως νομίζουν»...

Τα θέματα μοιάζουν διαφορετικά μεταξύ τους αλλά επί της ουσίας δεν είναι και τόσο. Πρώτο θέμα τα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο. Επεισόδια που περιμένουμε να μάθουμε αν και πως καταγράφηκαν και από τον διαιτητή Παπαπέτρου και από τον παρατηρητή.

Θυμίζω ότι πρόκειται για διοργάνωση της ΕΠΟ και αυτή θα πρέπει να επιληφθεί. Αν τίποτα από όσα έγιναν δεν υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή και του παρατηρητή τότε υπάρχει πρόβλημα.

Υποθέτω όμως ότι του θέματος που αρχικά εξαφανίστηκε και μετά τις αποκαλύψεις του 10.gr πήρε διαστάσεις, θα επιληφθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για να μάθουμε ποιοι παράγοντες ή «επώνυμοι φίλαθλοι» είχαν συμμετοχή και ενδεχομένως πρωταγωνίστησαν.

Το δεύτερο θέμα αφορά την μισθοδοσία του προέδρου της ΕΠΟ κ. Γραμμένου. Κατ αρχάς οφείλουμε να δεχτούμε ότι από τη στιγμή που ο κ. Περέιρα αμείβεται με 22.000 ευρώ το μήνα είναι ο λογικό ο… προϊστάμενός του πρόεδρος της ΕΠΟ να παίρνει κάτι παραπάνω. Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σύμφωνα με την οποία ο κ. Γραμμένος μέχρι τώρα δεν παίρνει χρήματα από την Ομοσπονδία.

Μοιράζει σε άλλους όμως κι αυτό συνιστά πρόβλημα. Πρόβλημα που γίνεται ακόμα μεγαλύτερο από το ότι η Ομοσπονδία αρνείται να δώσει έναν κατάλογο με το πόσους, ποιους και με πόσα λεφτά έχει προσλάβει από τότε που εγκαταστάθηκε στο Γουδί η νέα διοίκηση.

Καλό είναι να τη λύσει αυτή της εκκρεμότητα ο κύριος Γραμμένος για να .. αποστομώσει όσους τόσο καιρό λένε διάφορα για ρουσφετολογικές προσλήψεις. Ανάμεσα σε αυτούς που τα λένε είναι και πρόεδροι Ενώσεων όπως ο κ. Τζώρτζογλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Αν θέλουμε να μιλάμε για χρηστή διαχείριση και διαφάνεια τότε ας δοθεί στη δημοσιότητα ο κατάλογος για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Δεν θα πάει όμως γιατί τώρα που ο κ. Βασιλειάδης κάνει τους προέδρους των Ομοσπονδιών επαγγελματίες, θα ανοίξει η όρεξη πολλών για παχυλές αμοιβές και αποκατάσταση επαγγελματική. Αλλωστε, από την ανακοίνωση προκύπτει ότι μόλις περάσει ο νόμος θα γίνει συζήτηση στην Ομοσπονδία για τα… μιστά του προέδρου.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δεν είναι μια αποζημίωση του προέδρου για τα έξοδα κίνησης. Το πρόβλημα έρχεται τη στιγμή που ο μισθός είναι σαν κι αυτό του Μέλο Περέιρα.

Όσο για την περίπτωση του επεισοδίου με τους διαιτητές στο ματς του κυπέλλου όλα μπορούν να λυθούν με μια τροπολογία στο αθλητικό νομοσχέδιο του κ. Βασιλειάδη. Η τροπολογία θα μπορούσε να αναφέρει:

«Όσοι είναι επώνυμοι οπαδοί και κατέχουν ποσοστό κάτω του 15% σε στοιχηματικές εταιρίες, μπορούν να κατεβαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών και να τους συμπεριφέρονται όπως νομίζουν»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ