Στα Α.Τ. δίνουν παρών, όσοι δεν έχουν προνόμια παιδεραστών

Στα Α.Τ. δίνουν παρών, όσοι δεν έχουν προνόμια παιδεραστών

Η επίγνωση όλων των παραμέτρων, οδηγεί στο συμπέρασμα πως μιλάμε για κανονικό βασανιστήριο, χωρίς ίχνος υπερβολής.

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον «ο Άρης», ο ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, πραγματοποίησε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, για τον αθλητικό νόμο που υποχρεώνει όσους συλλαμβάνονται με την κατηγορία της συμμετοχής σε επεισόδια στα γήπεδα, να δίνουν παρών στα αστυνομικά τμήματα, τις ώρες που αγωνίζεται η ομάδα τους.

Πρόσφατα έγραφα για τους πυτζαμάκηδες, που αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα, λέγοντας «κλείστε τους συνδέσμους, βάλτε τους όλους φυλακή, να ησυχάσουμε». Προφανώς όταν και ο ίδιοι έχουν πονοκέφαλο, προτιμούν να κόψουν το κεφάλι τους, για να ησυχάσουν από τον πόνο.

Θα ήταν χρήσιμο και για την κοινωνία, μια και οι υποστηρικτές της άποψης «πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι», είναι πολύ πιο επικίνδυνοι, για τους υπόλοιπους.

Σε πρώτη ανάγνωση, η αφορμή της κινητοποίησης ίσως να μην συγκινούσε κάποιον ουδέτερο και να το ενέτασσε σε κάποιο πλαίσιο λογικής. Καλό θα ήταν κάθε χουλιγκάνος όταν αγωνίζεται η ομάδα του, να μη βρίσκεται στο γήπεδο. Και το πιο ασφαλές μέρος για όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, είναι η παρουσία σε Α.Τ.

Η επίγνωση όλων των παραμέτρων ωστόσο, οδηγεί στο συμπέρασμα πως μιλάμε για κανονικό βασανιστήριο, χωρίς ίχνος υπερβολής.

Όσοι νομίζουν πως η παρουσία στα ΑΤ, περιορίζεται στις ημέρες και τις ώρες που αγωνίζεται η ομάδα, πλανώνται.

Το σκεπτικό του μέτρου δεν αφορά την ομάδα αλλά τον σύλλογο, οπότε δεν περιορίζεται σε ένα τμήμα

Σύμφωνα με το νόμο, η τιμωρία έχει να κάνει γενικώς με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου που υποστηρίζει κάθε συλληφθείς και όχι με το εκάστοτε άθλημα.

Σε περίπτωση που σε έκαναν τσακωτό σε αγώνα ποδοσφαίρου, δε θα παραβρίσκεσαι στο τμήμα όταν η ομάδα σου παίζει ποδόσφαιρο.

Θα είσαι εκεί κι όταν παίζει μπάσκετ.
Κι όταν παίζει βόλεϊ.
Κι όταν παίζει χάντμπολ ή πόλο.
Κι όταν παίζει γυναικείο χάντμπολ, γυναικείο βόλεϊ, κλπ-κλπ.

Είσαι υποχρεωμένος να δίνεις παρών, ακόμα και όταν κάποια από τα παραπάνω τμήματα δίνουν Ευρωπαϊκό παιγνίδι, δεν αλλάζει κάτι.

Παίρνεις λοιπόν ένα ράντζο, μια ντουλάπα και μετακομίζεις εκεί. Καλό θα ήταν να έχεις μαζί και ένα πετρογκάζ, άντε να τους πείσεις όμως πως το θες για να φτιάχνεις ομελέτα και όχι για να προκαλέσεις δολιοφθορές. Η ομελέτα και κάθε τι φαγώσιμο είναι απαραίτητα, διότι σημειώστε πως η παρουσία στα τμήματα δεν αρχίζει ούτε τελειώνει με την έναρξη και τη λήξη των αγώνων, αλλά πολλές ώρες πριν και πολλές ώρες μετά…

Το συμπέρασμα είναι πως δεν έχεις προσωπική ζωή, δε μπορείς να κανονίσεις ένα ΣΚ με τη σύντροφο ή τους φίλους σου. Δεν μπορείς να βρεις ούτε δουλειά, πολλοί από τους αγώνες που προανέφερα γίνονται καθημερινές και απογεύματα, τι θα πεις στον εργοδότη σου άραγε, πως θα τον ενημερώσεις κάθε εβδομάδα για τα ωράρια που βολεύουν εσένα;

Σημειώστε πως δε μιλάμε για καταδικασμένους, ούτε καν σε πρώτο βαθμό, αλλά για συλληφθέντες που ακόμα δεν έχουν δικαστεί. Λεπτομέρεια για τον πολιτισμό μας βέβαια, απλώς την επισημαίνω.

Κι όσοι έχουν εμπλακεί λίγο πολύ σε γηπεδικές ή παρόμοιες φασαρίες, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως η φιλοσοφία των συλλήψεων δεν είναι ο εντοπισμός των ενόχων, αλλά το μπουζούριασμα όσων περισσότερων γίνεται, για να πεισθεί την κοινή γνώμη βασικά, αλλά και οι ανώτεροι, πως η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της, ανταποκρινόμενη στο ρόλο της προστασίας του πολίτη.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα χαρακτηρίζονται από παχυδερμισμό, όχι μόνο με την κυριολεκτική έννοια του όρου, λόγω παχυλών απολαβών και προνομίων.

Στην περίπτωση μας μιλάμε για ψυχικό παχυδερμισμό, από ανθρωπάκια που είτε προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους, είτε να βγάλουν προσωπικά κόμπλεξ, καταχρώμενοι την εξουσία σε βάρος ανυπεράσπιστων πολιτών.

Ο νόμος αυτός είναι εξέλιξη του νόμου Ορφανού, που έστελνε σούμπιτους πίσω από τα κάγκελα και με συνοπτικές διαδικασίες, 16χρονα παιδιά που πάνω στην τρέλα τους μπορεί να πετούσαν ένα άδειο πλαστικό ποτήρι στο γήπεδο ή να άναβαν βεγγαλικό. Χωρίς να τους αναγνωρίζονται ελαφρυντικά, ή να έχουν έστω δικαίωμα αναστολής της ποινής.

Kι όλα αυτά, σε χώρα, που οι νομοθέτες απολαμβάνουν ασυλίας.

Το ίδιο δικαίωμα αναστολής πάντως, παρέχεται απλόχερα σε πρώην βουλευτές που ασελγούν σε ανήλικους!

Κυκλοφορούν ελεύθεροι, έχοντας πλάι τους μάρτυρες υπεράσπισης του διαμετρήματος μιας Ζαν Μισέλ Ζαρ Ασημακοπούλου, ή όπως ονομάζεται.

Κανένα πρόβλημα, όσο οι χουλιγκάνοι βρίσκονται στα ΑΤ, η κοινωνία μας δεν κινδυνεύει από κανέναν και μπορεί να κοιμάται ήσυχη..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ