Άρης: Δείχνει χαρακτήρα, καιρός για νίκη

Άρης: Δείχνει χαρακτήρα, καιρός για νίκη

Ο Άρης βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα και πάει με τις καλύτερες συνθήκες στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Να ξεκινήσουμε με ορισμένα συμπεράσματα και κάποια δεδομένα, που προκύπτουν από τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις του Άρη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η ομάδα είναι ξεκάθαρο ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Όχι μόνο με βάση τα αποτελέσματα, αλλά κυρίως λόγω της εικόνας του στον αγωνιστικό χώρο. Ανεξάρτητα από τις συνθήκες που διαμορφώνονται στο εκάστοτε παιχνίδι , αλλά και τον αντίπαλο.

Είναι ξεκάθαρο, επίσης, ότι ο Άρης έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε τομείς που υστερούσε. Όπως για παράδειγμα, η φυσική κατάσταση. Κάτι που έγινε εμφανές και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αλλά και στη Τούμπα, όταν και η ανασταλτική λειτουργία ήταν υποδειγματική σε ολόκληρο , σχεδόν, το ενενηντάλεπτο.

Ακόμα, η ομάδα έχει διώξει σε μεγάλο βαθμό τη ποδοσφαιρική αφέλεια που τη χαρακτήριζε, κυρίως στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Παίζει πιο ορθολογικά και προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Με την εικόνα της, μάλιστα, δείχνει πόσο πολύ αδίκησε τον εαυτό της σε προηγούμενα παιχνίδια.

Ο Άρης το Σάββατο έχει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά του με αντίπαλο την ΑΕΚ. Καμία αναμέτρηση από μόνη της δεν κρίνει έναν στόχο. Αυτό ίσχυε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ισχύει για αυτό με την ΑΕΚ και θα ισχύσει και για το επόμενο με τον Ολυμπιακό.

Κάθε αγώνας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δίνει τρεις βαθμούς και η συνολική παρουσία θα είναι αυτή που θα κρίνει τον στόχο.Με την εικόνα, όμως, που παρουσιάζει ο Άρης, έφτασε η ώρα για να κερδίσει ένα σημαντικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι. Κάτι που δεν το κατάφερε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Σε ένα γήπεδο που αναμένεται να είναι κατάμεστο , καθώς είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη για τα εισιτήρια που κυκλοφορούν. Ανεξάρτητα από τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Σάββας Παντελίδης, αυτό που έχει σημασία είναι οι παίκτες που θα επιλεγούν να δείξουν από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο τη θέληση τους για τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ