Αυτός το πλάνο του

Αυτός το πλάνο του

Ο Άρης θα πάει για να κάνει το παιχνίδι του στο Γ. Καραϊσκάκης  και να επιβεβαιώσει την ανοδική του πορεία.

Είχα γράψει πριν από το παιχνίδι της Τούμπας ότι είναι τόσο σημαντικό, όσο και τα επόμενα με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Καμία ομάδα δεν κέρδισε ή δεν έχασε έναν στόχο της στο πρωτάθλημα από ένα παιχνίδι. Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Το ίδιο ισχύει και για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο  «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα έχει αποδείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πάει στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο. Όσο πιο πιστά το καταφέρει, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχει για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Το θετικό για τον Άρη είναι ότι ανεξάρτητα με τις απουσίες που υπάρχουν λόγω τραυματισμών ή τιμωριών, η ομάδα δείχνει το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και δεν επηρεάζεται. Αυτό περιμένουμε να δούμε και τη Κυριακή, ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα κάνει, τελικά ο προπονητής του για το βασικό σχήμα.

Αν δούμε, δηλαδή, σχήμα με τον Τόνσο να επιστρέφει , έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ή αν θα πάει σε σχήμα με τρία χαφ και τον Μπάσα να παίρνει θέση δίπλα στους Σιώπη και Ματίγια. Το δεύτερο σενάριο, ίσως συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες τη δεδομένη χρονική , κάτι πάντως που δεν έχει μεγάλη σημασία.

Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να επιβεβαιωθεί στο γήπεδο για ακόμα ένα παιχνίδι, η αγωνιστική βελτίωση του Άρη. Αν η ομάδα καταφέρει να λειτουργήσει σωστά ανασταλτικά, τότε θα βρει χώρους μπροστά να κάνει τη ζημιά, με τους ταχύτατους μεσοεπιθετικούς που διαθέτει.

ΥΓ. Με τις βλακείες που ακούγονται δεξιά και αριστερά, από αυτούς που ρίχνουν λάσπη και ότι μείνει στο τέλος, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Τα ίδια έκαναν και πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τα ίδια και πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, οπότε δεν μας κάνει έκπληξη ότι τα ίδια ακούγονται και πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δεν είχαν, βέβαια, το σθένος στα προηγούμενα παιχνίδια να παραδεχτούν ότι έγιναν ρεζίλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ