Τα προεόρτια του τίτλου ξεκινούν με τον Ατρόμητο

Τα προεόρτια του τίτλου ξεκινούν με τον Ατρόμητο

Η Τούμπα την Κυριακή θα είναι κατάμεστη με τα 2.500 εισιτήρια που έχουν απομείνει να γίνονται καπνός, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ξεκινάει τα προεόρτια του τίτλους από την 24η αγωνιστική.

Το sold out για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο είναι προ των πυλών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως απομένουν περίπου 2.500 εισιτήρια για να βρουν κάτοχο, μόνο μέσω internet, για να μην πέφτει το απόγευμα της Κυριακής με την ομάδα του Περιστερίου ούτε καρφίτσα στο γήπεδο της Τούμπας. Η διαφορά των επτά βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή ομάδα και το βατό πρόγραμμα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδα να αρχίσει να γιορτάσει την κατάκτηση του φετινού τίτλου από τον μήνα Μάρτιο.

Τα 34 χρόνια που πέρασαν από την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος είναι πολλά και πλέον κανείς δεν θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω να ψάξει και να βρει τα αίτια αυτής της ξηρασίας. Όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί και τι έχει γίνει στον ΠΑΟΚ και καλό θα είναι ο κόσμος και φυσικά η διοίκηση να τα θυμούνται ως παράδειγμα αποφυγής. Όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς τώρα ο Δικέφαλος έχει ανέβει επίπεδο και κοιτάζει τα πράγματα από ψηλά και με μια διαφορετική ματιά.

Η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί δεν είναι ένα πυροτέχνημα που του χρόνου θα σκάσει και μετά θα ξεκινήσουν και πάλι τα πέτρινα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ, απέναντι σε θεούς και δαίμονες, απέναντι σε εχθρούς και φίλους, απέναντι σε κυβερνήσεις ήρθε για να μείνει και να σηκώνει τρόπαια για πολλά χρόνια μέχρι να βρεθεί το αντίπαλο δέος που θα μπορέσει να το κοντράρει. Αυτή τη στιγμή καμία ομάδα δεν μπορεί να προκαλέσει αγωνιστική ζημιά στον ΠΑΟΚ. Μόνο αν βρεθεί σε κακή ημέρα το συγκρότημα του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο αντίπαλος θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είδατε τι έγινε στην κλήρωση του κυπέλλου. Αστέρας Τρίπολης και Λαμία, παρακαλούσαν να μην τους κάτσει ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά. Γιατί θεωρούσαν πως την ΑΕΚ μπορούν να την κοντράρουν και να πάρουν την πρόκριση στο τελικό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 11 Μαϊου. Τυχερή ήταν η ομάδα του Μάκη Χάβου, ο φετινός φονέας των γιγάντων (απέκλεισε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) του θεσμού, που θα αγωνιστεί σε διπλή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Την Κυριακή λοιπόν, απέναντι στον Ατρόμητο θα στηθεί το πρώτο πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν άλλα δύο εντός έδρας αυτά με την Λαμία στις 7 Απριλίου και με τον Λεβαδειακός στις 21 Απριλίου. Και στις δύο αναμετρήσεις θα έχουμε sold out. Κανείς δεν θα θελήσει να μείνει απέξω απ’ αυτά τα δύο μεγάλα τελευταία πάρτι της σεζόν.Δεν αποκλείεται να έχουμε και την στέψη του πρωταθλητή στην αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας που θα ήταν το προτιμότερο, αντί για την πραγματοποίηση ενός φιλικού αγώνα μετά τις 11η Μαϊου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ