Αδίκησε τον εαυτό του

Αδίκησε τον εαυτό του

Ο Άρης δεν κατάφερε να σκοράρει στο καλό του διάστημα και πλήρωσε τα λάθη του, γνωρίζοντας μια ήττα, με ένα σκορ «μαγική εικόνα», από τον Ολυμπιακό.

Στα πρώτα 24 λεπτά της αναμέτρησης ο Άρης έκανε αυτό που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο. Έκλεισε τον Ολυμπιακό, εμπόδισε την ανάπτυξη του, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αμυντικών και των μέσων των γηπεδούχων. Βγήκε στην αντεπίθεση, έγινε επικίνδυνος, είχε έξι τελικές, χωρίς, όμως να καταφέρει να τις εκμεταλλευτεί. Και το πλήρωσε.

Ο Ολυμπιακός στη πρώτη του ευκαιρία , δεν συγχώρησε την αμυντική αδράνεια στη μικρή περιοχή του Κουέστα και άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, κατάφερε να πετύχει ακόμα τρία γκολ, χάρη στη κλάση του Ποντένσε αλλά και με την μπάλα να κοντράρει και τις τρεις φορές σε αμυντικούς του Άρη και να αλλάζει πορεία. Σε καμία περίπτωση αυτό το 4-1, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Η επιλογή του Βαλεριάνου στο δεξί άκρο της άμυνας αυτή τη φορά δεν βγήκε στον Σάββα Παντελίδη. Θα μπορούσε, ίσως, να βάλει έναν παίκτη πάνω στον Ποντένσε, ενώ ο Φετφατζίδης με την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, ίσως να δικαιούταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όλα αυτά, βέβαια, εμείς τα λέμε εκ του αποτελέσματος. Ο προπονητής καλείται να κάνει τις επιλογές του από πριν.

Ο Άρης δεν άξιζε σίγουρα να γνωρίσει αυτή τη βαριά ήττα, με βάση την εικόνα του αγώνα. Ήταν αφελής, είδε τη τύχη να του γυρνάει τη πλάτη  και αδίκησε και ο ίδιος τον εαυτό του με τα λάθη που έκανε. Δεν έχω ξαναδεί προσωπικά σε παιχνίδι, τρία γκολ να μπαίνουν με κόντρα.

Ο Άρης θα πρέπει, πλέον, αν στρέψει τη προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Φυσικά και παραμένει το μεγάλο φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και πρέπει στα υπόλοιπα παιχνίδια να πάρει τους βαθμούς, προκειμένου να πλησιάσει και τις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Υ.Γ Δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση του Βέλεθ. Ο παίκτης του Άρη βάζει το χέρι για να στηριχθεί και όχι για να σταματήσει τη μπάλα. Ο Γκιγιέρμε, επίσης, θα έπρεπε να πάρει κόκκινη και όχι κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο για το μαρκάρισμα πάνω στο Σιώπη στη φάση του 24ου λεπτού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ