Να βγάλει αντίδραση

Να βγάλει αντίδραση

Ο Άρης με νίκη στα δυο επόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και ΟΦΗ κάνει μεγάλο βήμα για την επίτευξη του στόχου του.

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης ο Άρης αδίκησε τον εαυτό του. Δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και δεν πήρε αυτό που θα έπρεπε με βαση την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο, πληρώνοντας τα λάθη του και γνωρίζοντας μια βαριά ήττα, με σκορ που σε καμιά περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει το πώς κύλησε η αναμέτρηση.

Ο προπονητής και οι παίκτες του Άρη θα πρέπει να αφήσουν πίσω τον συγκεκριμένο αγώνα. Κανένας στόχος, εξάλλου, δεν κερδίζεται ή χάνεται από ένα και μόνο παιχνίδι. Η διάρκεια είναι που μετράει και οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θετικό είναι ότι παρά τα λάθη που έκανε -και τα οποία πρέπει να διορθώσει- η ομάδα πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια τριάδα αγώνων, μια σειρά ντέρμπι με απολογισμό τεσσάρων βαθμών. Φυσικά και ο στόχος του ήταν να πάρει εννιά βαθμούς, αυτό αρμόζει στο μέγεθος και στην ιστορία του. Έδειξε όμως ότι μπορεί να κοιτάξει στα ίσια ομάδες με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Οχι απλά να τις κοιτάξει , αλλά να αποδείξει στο γήπεδο αλλά και κυρίως στα μάτια των ουδέτερων ότι είναι καλύτερος.

Τα δυο επόμενα παιχνίδια , με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα, προκειμένου να βγάλει αντίδραση. Με δυο νίκες στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα κάνει ένα τεράστιο βήμα για την επίτευξη του στόχου του και θα πλησιάσει και τη τέταρτη θέση. Με τους αντιπάλους του να έχουν πολύ πιο δύσκολο πρόγραμμα.

ΥΓ. Η ομάδα μπαίνει στη πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Κλείστε τα αυτιά σας και μην ασχολείστε με αυτούς που βγάζουν σπυριά και μόνο στο άκουσμα της λέξης Άρης. Μην επιτρέπετε να σας βάζουν ιδέες και μη βάζετε οι ίδιοι άθελα εμπόδια στην ομάδα σας.

ΥΓ1. Στο μπάσκετ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει κάποιος στους παίκτες ότι η χρόνια δεν τελείωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ