Τα ματς του στόχου και η έννοια της συνέχειας του πρότζεκτ

Τα ματς του στόχου και η έννοια της συνέχειας του πρότζεκτ

Ο Απρίλιος θα είναι ο πρώτος μήνας στον οποίο ο Άρης θα πρέπει να οριστικοποιήσει αποφάσεις σχετικές με το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Στο τέλος του Μάρτη, ο Άρης μπορεί να είναι αγκαλιά με την ευρωπαϊκή έξοδο, πιθανότατα με προεξοφλημένη την κατάκτηση της πέμπτης θέσης και με τις πιθανότητες κατάκτησης της τέταρτης καταμετρημένες με ακρίβεια. Η απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά είναι να νικήσει διαδοχικά τις δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στο γήπεδό του.

Εύκολο δεν θα είναι, από τα ματς αυτά οι κιτρινόμαυροι μόνο απώλειες μπορεί να έχουν, το κέρδος θεωρείται αυτονόητο και για τους λόγους αυτούς συνιστούν τις ιδανικές παγίδες. Κατ’ αρχάς καμία από τις δυο ομάδες δεν θα πετάξει πετσέτα. Επιπλέον και σε επίπεδο μονάδων είναι ένα από τα ματς στα οποία μπορεί κανείς να επενδύσει.

Ο Άρης πρέπει να διαχειριστεί τη δυσκολία της απώλειας της αυτοσυγκέντρωσης, ο Σάββας Παντελίδης ξέρει ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που θα αντιμετωπίσει. Πιστεύω ότι έχει τον τρόπο να επιβάλει το σκεπτικό του και με οδηγό τη σημασία των αναμετρήσεων και όχι το όνομα των αντιπάλων, ο Άρης θα είναι όπως πρέπει το γήπεδο για να κάνει τη δουλειά.

Ο Απρίλιος θα είναι σημαντικός μήνας ως ο πρώτος στον οποίο ο Άρης θα πρέπει να οριστικοποιήσει αποφάσεις σχετικές με το σχεδιασμό της νέας περιόδου.

Κάποιες κινήσεις είναι ήδη δρομολογημένες όπως είδαμε και τις προηγούμενες εβδομάδες, αλλά οι πρώτες αποφάσεις που είναι σημαντικές, είναι αυτές που αφορούν τα πρόσωπα που θα υλοποιήσουν το σχεδιασμό, στα γραφεία της ΠΑΕ και στο γήπεδο.

Είναι κατανοητό ότι όποιον από τους Καρυπίδη, Παντελίδη και Διαμαντόπουλο να ρωτήσει σήμερα, θα σου πει ότι “είναι νωρίς ακόμη”. Όμως από τη στιγμή που θα έρθει φάτσα με το Ευρωπαϊκό εισιτήριο η ομάδα μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα (25 Ιουλίου αν βγει τέταρτη ή πέμπτη) το διαθέσιμο διάστημα είναι τρεις μήνες. Και στο χρόνο αυτό, πρέπει να γίνουν αποχωρήσεις, κινήσει ενίσχυσης και προετοιμασία, ώστε πολύ νωρίς το σύνολο να μπορεί να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται για την εποχή. Γι αυτό ακριβώς και οι ενδιάμεσες αποφάσεις σύντομα θα αναδειχθούν σε κομβικές, όπως και η έννοια της “συνέχειας” στο πρότζεκτ Άρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ