Όχι και να τρώγαμε φάπα, από τον υπουργό Τζανετάκο

Όχι και να τρώγαμε φάπα, από τον υπουργό Τζανετάκο

Απoφάσεις λες και είμαστε πλεούμενα και μας απαγορεύουν τον απόπλου, επιβεβαιώνουν την γραφικότητα του υπουργού.

Το ότι to10.gr είναι το μοναδικό ΜΜΕ που έχει στο στόχαστρο και σε τόσο έντονο βαθμό τον υπουργό Βασιλειάδη, αναδεικνύει εν πολλοίς το χαρακτήρα της ιστοσελίδας.

Έχω εξηγήσει πολλές φορές πως δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείς με τη γραμμή, τα πιστεύω ή τα γραφόμενα σε κάποιο μέσο, αν θες να ακούς μόνο αυτά που σου χαϊδεύουν τ’ αυτιά άνοιξε διάλογο με ομοϊδεάτες, όλοι τα ίδια θα λέτε.

Το σημαντικό είναι πως ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα και δεν υπάρχει όριο ούτε φραγμός, ποιον θα κριτικάρεις.

Ο Βασιλειάδης είναι υπουργός, έχει εξουσία, όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί της. Στο χώρο μας παίζουν κι οι αργομισθίες, αν τα έχεις καλά με κάποιο υπουργό, εξασφαλίζεις παχυλό μηνιάτικο, όχι απλά χωρίς να εργάζεσαι, αλλά με πλήρη άγνοια των καθηκόντων σου.

Ο υπουργός μιας πτωχευμένης χώρα που κόβει 20ευρα από ήδη πετσοκομμένες συντάξεις, αποφάσισε ν’ ανοίξει το πουγκί σκορπώντας εκατομμύρια για τη συντήρηση ΠΑΕ και υπήρχαν ΜΜΕ που έκαναν πλάτες στον Βασιλειάδη για το θεάρεστο έργο του, προβάλλοντας τις υψηλές τηλεθεάσεις.

Ωστόσο, κανένα από αυτά δε μας ενημέρωσε ποτέ για την ουσία, πόσα κέρδισε σε χρήμα η ΕΡΤ από την επένδυση εκατομμυρίων. Αν το μαγαζί μπήκε μέσα δηλαδή, σε βάρος όλων ημών…

Είναι τιμητικό λοιπόν να τα βάζεις με την εξουσία και μάλιστα όχι για το φαίνεσθαι. Με τον υπουργό θα τα βάλεις, όχι με τους γραφιάδες και τους ιπποκόμους του.

Στον συγκεκριμένο έχω αναφερθεί ουκ ολίγες φορές, καμαρώνω μάλιστα και για τα πνευματικά δικαιώματα του «λουκουμάς υπουργός», όπως τον βάφτισα μερικούς μήνες πριν.

Μην μου πείτε ότι δεν του πάει όχι μόνο φυσιογνωμικά, ο Βασιλειάδης μπορεί ν΄ αποτελεί συνέχεια της ανυπαρξίας των προκατόχων του, κουβαλάει όμως ένα ξεχωριστό παράσημο.

Οι κατά καιρούς επιλογές του και ο τρόπος που τις λανσάρει κυρίως, ξεπερνούν τα όρια της κωμικότητας, βρίσκεται σε κυβέρνηση που κλείνει τετραετία και για κάθε στραβό που συμβαίνει, ανακοινώνει πως «θα είμαστε αμείλικτοι…», λες και βρίσκεται στην αντιπολίτευση κι άλλος αποφασίζει.

Διάβασα χθες αυτό το άρθρο Υπουργός… Τζανετάκος, πόλη εμπόλεμη (vids), το οποίο φωτογραφίζει την αποδεδειγμένη αστειότητα του και χωρίς να διαφωνώ επί της περιγραφείσας ανεπάρκειας,  οφείλω να προσθέσω κάποια δεδομένα προς αποκατάσταση της απόλυτης αλήθειας, συνοδευόμενα εννοείται από τα απαραίτητα ρητορικά ερωτήματα..

Τα εισιτήρια για τον αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ κυκλοφόρησαν στην ιντερνετική αγορά από τις αρχές της εβδομάδας. Για τα εκτός έδρας παιγνίδια, όλος ο κόσμος έτσι τα προμηθεύεται, μπαίνει στο διαδίκτυο και τα αγοράζει από εκεί.

Τα εισιτήρια ήταν ελεύθερα προς πώληση από τη γηπεδούχο ΠΑΕ, για τον ίδιο λόγο που ο Κωτσόβολος έχει προς πώληση τα δικά του προϊόντα. Όποιος πληρώσει ψυγείο, βάζει τον αριθμό της κάρτας του και το κάνει δικό του.

Αυτό έτρεχε όλη την εβδομάδα, το πρωί της Παρασκευής λοιπόν κι ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες ο καθένας είχε πρόσβαση στην αγορά εισιτηρίου, ο Βασιλειάδης απαγορεύει τη μετακίνηση, έπειτα από ευρεία σύσκεψη με το σοφό επιτελείο του.

Μόλις 24 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα παρακαλώ!!!

Τι συμβαίνει άραγε σε αυτήν την περίπτωση, ακυρώνεις το ταξίδι επειδή την είδε έτσι ο σοφός λουκουμάς; Επειδή το πάνε έλα στο Αγρίνιο διαρκεί κάνα 10ωρο και ο αγώνας τελείωνε αργά, κάποιοι έκλεισαν και διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο.

Οποιαδήποτε άλλη εκδοχή από το «κάνω αυτό που θέλω, μου αρκεί που είναι νόμιμο, ηθικό και δεν προσβάλει κανέναν», υπερβαίνει θεαματικά τα όρια του νομοταγή πολίτη και προσεγγίζει αυτά του φυτού.

Ας μην κρυβόμαστε πάντως πίσω από τα δάχτυλό μας και την προηγούμενη εβδομάδα να είχε βγάλει το απαγορευτικό ο Βασιλειάδης εμείς θα πηγαίναμε, ή τέλος πάντων θα ψάχναμε τρόπο να ταξιδέψουμε, όπως θα έκανε ο καθένας στη θέση μας.

Τέτοιου τύπου αποφάσεις λες και είμαστε πλεούμενα και μας απαγορεύουν τον απόπλου, επιβεβαιώνουν την γραφικότητα του υπουργού και προσβάλουν όλους εμάς, ως πολίτες.

Με την ίδια λογική αύριο ο Βασιλειάδης μπορεί να απαγορεύσει στους μπλοκερ του to10.gr να τον κριτικάρουν, ή ακόμα χειρότερα και την ύπαρξη της σελίδας.

Φαντάζομαι πως ουδείς θα συμμορφωνόταν με την απόφαση, από τους οπαδούς γιατί ζητάμε να υπακούσουν στις εντολές του υπουργείου;

Το δικαίωμα στην ενημέρωση (ως πάροχος είτε δέκτης), δεν απέχει εννοιολογικά από το αντίστοιχο της μετακίνησης φιλάθλων. Στη μια περίπτωση διακινούνται ιδέες, πληροφορίες και στην άλλη άνθρωποι, γιατί να στέκει το ένα και όχι το άλλο; Αμφότερα φασιστικά είναι.

Κίνδυνοι ελλοχεύουν και στις δυο περιπτώσεις, αν ο Βασιλειάδης είναι τόσο λίγος που αδυνατεί να εγγυηθεί αυτό που συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο όπου στα γήπεδα δεν υπάρχουν υποστηριχτές μόνο της μιας ομάδας, να παραιτηθεί, αποδεχόμενος την ανικανότητα του.

Δε γίνεται να την καμουφλάρει πίσω από φασιστικές απαγορεύσεις και οι υπόλοιποι να προσυπογράφουμε τις μεθόδους του.

Το ίδιο άρθρο περιγράφει πολύ εύστοχα και μέσω του τίτλου μάλιστα, τον Βασιλειάδη, ως υπουργό Τζανετάκο! Φάπα έφαγε στο Αγρίνιο ο Βασιλειάδης, τα σχέδια, οι απαγορεύσεις και οι ανακοινώσεις του πετάχθηκαν στη χωματερή, Μελισσανίδης (τζάμπα) η φαιά ουσία που σπατάλησαν στις συσκέψεις.

Με όλο background που προανέφερα λοιπόν, εγκαλείται ο κόσμος του ΠΑΟΚ επειδή δεν πειθάρχησε  στην απόφαση ενός Τζανετάκου, γινόμενος κι ο ίδιος χειρότερος από Τζανετάκο;

Ε όχι δα, μας έχουν αποκαλέσει αλήτες, ρετσινόπληκτους, περιθωριακούς, κοινωνικά απόβλητα, τσογλάνια, όχι όμως και να καταντήσουμε καρπαζοεισπράκτορες του υπουργού Τζανετάκου!

Καλύτερα να κλείσουμε τους συνδέσμους και ν΄ασχοληθούμε με την ποίηση, το στοχασμό, κάποια εικαστικά δρώμενα τέλος πάντων.

Το άρθρο ολοκληρώνεται μάλιστα ως εξής «λένε κάποιοι πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δέχτηκαν επίθεση το μεσημέρι. Δεν λένε ότι δεν θα έπρεπε να είναι στο Αγρίνιο. Ακριβώς για να μη συμβεί ότι συνέβη».

Άρα δε θα έπρεπε να είμαστε στο Αγρίνιο, επειδή αυτό αποφάσισε ο υπουργός Τζανετάκος!!!

Ορθή η απόφαση ενός Τζανετάκου λοιπόν και δικό μας το λάθος που δεν υπακούσαμε!

Sorry αλλά το έχασα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ