Στην τελική, μόνο αυτός μπορούσε

Στην τελική, μόνο αυτός μπορούσε

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με έργα τελικά απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ την ασφάλεια για το μέλλον της

Ότι και να γράφεται, ότι και να διαδίδεται, ότι και να γράφουν τα ψιλά γράμματα στις συμβάσεις, στη Νέα Φιλαδέλφεια πέφτει μπετό, χτίζεται γήπεδο, μπαίνει στο τελικό στάδιο της η «Αγιά-Σοφιά». Όταν μπήκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο Τατόι το 2013, το είχε ξάνει ξεκάθαρο.

Το γήπεδο θα το έκανε, η ΑΕΚ θα επέστρεφε. Γύρισε η ομάδα στην Super League, με την πρώτη χρονιά πήρε Κύπελλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη με την ΕΠΟ του Γκιρτζίκη. Δύο χρόνια μετά πήρε Πρωτάθλημα κόντρα στον ΠΑΟΚ του Ιβάν με την ΕΠΟ του Γραμμένου, του… δικού τους. Πριν λίγους μήνες η ΑΕΚ έπαιξε και ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ. Αν τα απομονώσεις αυτά και τα μελετήσεις ένα-ένα, είναι μεγάλη επιτυχία.

Στο γηπεδικό σε ένα χώρο που κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να φτιαχτεί σύγχρονο γήπεδο, ότι μπορεί να γίνει επένδυση χωρίς εμπορικά, ο Μελισσανίδης πήρε άδεια, κέρδισε 11 δικαστικές μάχες και σηκώνει εξέδρες. Με μπετά. Το γήπεδο έχει σχηματοποιηθεί. Η υπογειοποίηση θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες. Έργο για όλη τη Νέα Φιλαδέλφεια, για τους πολίτες των γύρω περιοχών, που εξυπηρετεί απόλυτα και το σχέδιο του γηπέδου που «ομορφαίνει» τη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα στην μιζέρια που ζει τώρα η γύρω περιοχή.

Η αλήθεια είναι και αυτή υπάρχει εσώψυχα μέσα στον κάθε Ενωσίτη, όλα αυτά μέσα σε μια 6ετία θα μπορούσε να το κάνει μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Καλώς ή κακώς. Και άλλοι προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν. Αυτός είχε την εμπειρία, την γνώση, τη δυναμική, την περιουσία, το… πακέτο να τα πετύχει. Και η ΑΕΚ τα γεύεται, οι οπαδοί της απολαμβάνουν. Και όταν θα φύγει, θα μείνουν κληρονομιά. Δεν θα τα πάρει μαζί του, δεν μπορεί να τα πάρει μαζί του.

Η επιστροφή της καθαρής ΑΕΚ, με έσοδα και περιουσία, με προπονητικό κέντρο δικό της το οποίο θα μεγαλώσει και θα είναι ευρωπαϊκού επιπέδου και με ένα γήπεδο-στολίδι για την Ελλάδα και την Ευρώπη, δίχως μαγαζιά, αλλά με δύο Μουσεία, της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Και αν θέλετε και άλλα… σύντομα θεωρώ ο ίδιος θα μας παρουσιάσει κάτι. Όταν με το καλό μπει στην «Αγιά-Σοφιά» η ΑΕΚ. Εκεί αλλάζει η παρτίδα και αυτός θα έχει τον άσο στα χέρια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ