Οι Tούρκοι τον… χαβά τους για Λουτσέσκου

Οι Tούρκοι τον… χαβά τους για Λουτσέσκου

Στην Τουρκία, η ιστορία της μετακίνησης του Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ, πότε Μπεσικτάς και πότε στη Γαλατασαράι καλά κρατεί με τους γείτονες κάθε εβδομάδα να φτιάχνουν και μια ιστορία, μυθοπλασίας.

Μετά την Ανατολική Μεσόγειο, μετά το τεμάχιο Χ, Ψ και Ω της Κυπριακής ΑΟΖ, στην Τουρκία έχουν βάλει στο «μάτι» και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά τους προκλητικούς Ερντογάν και Τζαβούσογλου με τις ψευδαισθήσεις τους για τον επεκτατισμό της νεο-οθωμανικής Τουρκίας που θέλουν να κάνουν δυτικά και ανατολικά, ο αθλητικός Τύπος της γείτονα χώρας ασχολείται σε καθημερινή βάση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Κάθε εβδομάδα φτιάχνουν κι από ένα νέο επεισόδιο, κάτι σαν Kara Sevda, με το ενδιαφέρον πότε της Μπεσίκτας και πότε της Γαλατασαράι.

Αυτό που αναφέρουν είναι πως «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις μέχρι τώρα επαφές του με τη διοίκηση της Μπεσίκτας έχει τονίσει ότι θα δώσει την τελική απάντηση του μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τον ΠΑΟΚ, καθώς το μυαλό του υπάρχει μόνο η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, όπου αυτή την στιγμή είναι το πρώτο και ακλόνητο φαβορί» υποστηρίζουν χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Παράλληλα, ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Μπεσίκτας, σημείωσε πως: «η διοίκηση των ασπρόμαυρων έχει έρθει σε επαφή με τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου και έχει επιτευχθεί συμφωνία σε αρκετά θέματα, ωστόσο επισημαίνεται ότι ο δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, για την επίσημη συμφωνία, μετά το τέλος της σεζόν».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου κάθε φορά που θα διαβάσει κάποιο δημοσίευμα από Τουρκία, αλλά και από Ουκρανία, στο παρελθόν, θα το διαψεύδει. Αυτό έκανε και τη δεδομένη χρονική στιγμή «Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη«.

Αυτό που λέει διαρκώς σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά και σε δημόσιες τοποθετήσεις του είναι πως μόνο ο Σαββίδης αν του πει πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ θα φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».

Ο Λουτσέσκου δεν είναι τρελός να τα παρατήσει όλα τώρα και να πάει σε μια άλλη ομάδα για να την φτιάξει από το μηδέν. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου θα αγωνιστεί στο Champions League, έχει μια στρωμένη ομάδα και είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την επόμενη σεζόν. Ποιος άνθρωπος δεν θέλει το φώς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ