Η ανυπομονησία κάνει τον χρόνο να κυλάει πιο αργά

Η ανυπομονησία κάνει τον χρόνο να κυλάει πιο αργά

Οι μέρες μέχρι να κλειδώσει ο ΠΑΟΚ τον φετινό τίτλο μοιάζουν να περνάνε βασανιστικά αργά

Όταν περιμένεις κάτι με μεγάλη ανυπομονησία ο χρόνος μοιάζει να κυλάει πολύ αργά. Σε λιγότερο από 20 μέρες (έως τις 14 Απριλίου) ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει κλειδώσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (εφόσον κάνει 3Χ3 νίκες με Ξάνθη εκτός, Λαμία εντός και Λάρισα εκτός), αλλά παρότι περιμέναμε 34 χρόνια γι’ αυτήν την μέρα, οι μέρες μέχρι να φτάσουμε εκεί περνούν βασανιστικά αργά τον τελευταίο καιρό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εθνικών ομάδων έδωσε μια μικρή παράταση στην ΠΑΟΚτσήδικη λαχτάρα για την κούπα. Ο κόσμος ετοιμάζει τώρα μια μοναδική απόβαση στην Ξάνθη (το γήπεδο των Πηγαδιών θα μοιάζει με μικρή Τούμπα…) για να στηρίξει την ομάδα σε μια ακόμη δύσκολη αποστολή, απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που διαχρονικά έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όλοι στην ομάδα παραμένουν όσο μπορούν προσγειωμένοι για να ολοκληρώσουν με συνέπεια το φετινό τους έργο, έχοντας κάνει εξαιρετική δουλειά έως τώρα. Αυτό μαρτυρά άλλωστε και το εκπληκτικό ρεκόρ του φετινού ΠΑΟΚ, ο οποίος σε 25 αγωνιστικές παραμένει αήττητος έχοντας 22 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Στον Δικέφαλο πρέπει να κρατήσουν κλειστά τα αυτιά του σε ότι γίνεται έξω από την ομάδα και να μείνουν προσηλωμένοι στους στόχους του έως το τέλος της σεζόν.

Υπάρχουν άνθρωποι του συλλόγου να ασχοληθούν με τα εξωαγωνιστικά θέματα της επικαιρότητας, αλλά το αγωνιστικό τμήμα πρέπει να μείνει μακριά από όλα τα άλλα εκτός γηπέδων.

Προφανώς και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός μέχρι να κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος.

Και παράλληλα υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου. Είπαμε: εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα ο Δικέφαλος τα θέλει όλα!

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ακόμη 8 βαθμούς τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, ενώ έχει μπροστά του και τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης για να φτάσει για 3η σερί σεζόν στον τελικό, όπου θέλει να φτάσει στην 3η σερί κατάκτηση του τροπαίου.

Η επίτευξη των δύο αυτών στόχων μαζί θα φέρει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της ομάδας στην Τούμπα.

Μόνο αυτά πρέπει να απασχολούν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και τίποτα άλλο.

Όλα τα άλλα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της σεζόν, η οποία θα τελειώσει άλλωστε πολύ νωρίς φέτος, στις 11 Μαΐου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ