Η διαφορά ποιότητας του Άρη

Η διαφορά ποιότητας του Άρη

Το παιχνίδι κρίθηκε όταν ο Άρης σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στα γκολ που πέτυχε

Προφανώς και στο ξεκίνημα του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Άρη θεώρησαν ότι θα κερδίσουν εύκολα το παιχνίδι. Έπαιξε , σίγουρα, ρόλο και το γεγονός ότι οι παίκτες των φιλοξενουμένων έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα, αλλά και ο τερματοφύλακας τους αντέδρασε σωστά στο πέναλτι του Γκαρσία.

Όλα τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με τον ΟΦΗ να προηγείται. Ήταν τελείως διαφορετική η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο μισό του. Οι παίκτες του Άρη μπήκαν σοβαροί και αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φάνηκε από το πρώτο λεπτό.

Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και όχι στα τρία γκολ. Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες, που ήταν φανερό ότι το σκορ θα ανατραπεί. Ήταν πολύ δύσκολο ο ΟΦΗ να αντέξει , μόνο με όπλο τη μαχητικότητα που επέδειξαν οι παίκτες του.

Ο Άρης έβαλε την μπάλα κάτω, έπαιξε ορθολογικά, δεν λύγισε από την πίεση και το άγχος. Στο τέλος δικαιώθηκε, προσθέτοντας στο ενεργητικό του μια πολύ σημαντική νίκη που τον έφερε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Σ΄ αυτό συνετέλεσε σημαντικά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι οπαδοί του Άρη, εκτός από την συμπαράσταση , έδωσαν και ένα ρεσιτάλ ωριμότητας, καθώς δεν προσέθεσαν πίεση στην ομάδα τους, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Υ.Γ Τι μαγικό πόδι είναι αυτό που έχει ο Ματίγια, πραγματικά.

Υ.Γ 1 Ο διαιτητής ήταν γενικά κακός στο σημερινό παιχνίδι. Θα μπορούσε να δώσει ακόμα δυο πέναλτι στον Άρη, καθώς σε ισάριθμες περιπτώσεις αμυντικοί του ΟΦΗ τράβηξαν τον Γιουνές και τον πέταξαν στο έδαφος μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ