Απορίες, ερωτηματικά και διαπιστώσεις

Απορίες, ερωτηματικά και διαπιστώσεις

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να στεφθεί πρωταθλητής και μαθηματικά την προσεχή Κυριακής εφόσον κερδίσει τη Λαμία και ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει στο Αγρίνιο.

Ο αήττητος ΠΑΟΚ έφτασε τις 23 νίκες σε 26 αγωνιστικές φέτος στη Super League (έχει και τρεις ισοπαλίες) και πλέον χρειάζεται άλλους πέντε βαθμούς για να κλειδώσει και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά αυτό ισχύει μόνο εφόσον κερδίζει σε όλα του τα παιχνίδια και ο Ολυμπιακός που ακολουθεί στη 2η θέση.

Ποια είναι τα 4 ματς μένουν στον ΠΑΟΚ;

Κυριακή 7 Απριλίου: ΠΑΟΚ – Λαμία (19:30)

Κυριακή 14 Απριλίου: Λάρισα – ΠΑΟΚ (19:00)

Κυριακή 21 Απριλίου: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (19:00)

Κυριακή 5 Μαΐου: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (19:00)

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κλειδώσει τον τίτλο με νίκες επί της Λαμίας και της Λάρισας, συνεπώς να είναι πρωταθλητής και μαθηματικά από τις 14 Απριλίου!

Ωστόσο υπάρχει και σενάριο σύμφωνα με το οποίο μπορεί από την προσεχή Κυριακή (7/4) να κερδίσει τον τίτλο! Ο Ολυμπιακός παίζει στις 19:00 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΟΚ παίζει την ίδια μέρα στις 19:30 στην Τούμπα με τη Λαμία. Αν ο Ολυμπιακός δεν κερδίσει στο Αγρίνιο (χάσει ή φέρει ισοπαλία), τότε ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα εφόσον κερδίσει τη Λαμία!

ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Ο ΠΑΟΚ και ο Λαός του κινούν την οικονομία της Βορείου Ελλάδος (και όχι μόνο).

Ο κόσμος του Δικέφαλου έκανε κατάληψη στο γήπεδο της Ξάνθης, αλλά με την παρουσία του γέμισε τα ταμεία της τοπικής ομάδας με πάνω από 100.000 ευρώ.

Πριν το ματς στην ακριτική πόλη γέμισαν τα μαγαζιά με ΠΑΟΚτσήδες και τα ταμεία τους με αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Στο ματς κόπηκαν 6.558 εισιτήρια (αριθμός ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας στο γήπεδο των Πηγαδιών) και οι εισπράξεις έφτασαν τις 105.000 ευρώ, κάτι που επίσης αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της Ξάνθης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ είχε το ρεκόρ και στο παλιό γήπεδο της Ξάνθης με 11.764 εισιτήρια στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ 2-2 στις 27/8/1995.

ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Φέτος έχουμε δει αρκετά ανάποδα και λανθασμένα σε βάρος του ΠΑΟΚ σφυρίγματα (υπάρχουν πάνω από 20 κραυγαλέες περιπτώσεις, άσχετα αν οι πολέμιοι του Δικέφαλου έχουν κολλήσει στις 2-3 φάσεις όλη τη σεζόν που υπήρξαν και λάθη υπέρ των ασπρόμαυρων).

Στο ματς με την Ξάνθη πήγε να δοθεί ένα απίστευτο οφσάιντ σε βάρος του ΠΑΟΚ σε γύρισμα αμυντικού των ακριτών προς τα πίσω!

Στην απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο β’ βοηθός του Ευαγγέλου, ο Αντώνης Καρατζίκας, που πήγε να κόψει ως οφσάιντ τον Σφιντέρσκι (σήκωσε τη σημαία του!!!), μετά από γύρισμα αμυντικού της Ξάνθης προς τα πίσω!

Ο Καρατζίκας σήκωσε λανθασμένα τη σημαία για οφσάιντ (!!!) αλλά ο Ευαγγέλου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Δείτε τι φάση και την απίστευτη υπόδειξη στο βάθος:

https://streamable.com/21x7r

ΑΠΟΡΙΕΣ

***Το πρωτάθλημα στην Κ19 του ΠΑΟΚ το έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και στην πρώτη ομάδα του Δικέφαλου;

***Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει χέρι για να πάρουν τα πρωταθλήματα και οι ομάδες Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ (που έχουν φτάσει στα «final 4» και θα διεκδικήσουν τα τρόπαια), αλλά και των γυναικών (χρειάζονται άλλες δύο νίκες για να κλειδώσουν τον τίτλο);

***Γιατί ο Βασιλειάδης έβγαλε απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη; Τι νόημα είχε μια τέτοια απόφαση;

***Γιατί δεν έβαλε η ΚΕΔ έναν διεθνή διαιτητή στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης;

***Σε ποιο γήπεδο θα γίνει το ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική; Το Καυτανζόγλειο δεν είναι μια χαρά για να βολευτεί και ο κόσμος του Δικέφαλου, αλλά να πάρει και τις εισπράξεις (μπορεί να είναι ακόμη και 500.000 ευρώ με 28.000 κόσμο!) ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΣ; (Για όποιους ξεχνάνε πριν 21 χρόνια ένα Βέροια-Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική έγινε στο παλιό Καραϊσκάκη για τη φιέστα των ερυθρόλευκων, αν και τους τη χάλασε η ομάδα της Ημαθίας που κέρδισε με 2-0! Ήταν 18/5/1998 και κόπηκαν 22.420 εισιτήρια).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ