Έμεινε στα αποδυτήρια

Έμεινε στα αποδυτήρια

Ο Άρης πλήρωσε την άσχημη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε σπουδαία ευκαιρία να γίνει φαβορί για την τέταρτη θέση.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει αύριο τα γενέθλια του. Οι παίκτες του Αρη, αντί να κάνουν δώρο στον προπονητή τους, έκαναν …δώρο  μια νίκη στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ισχύει και για τους παίκτες και τον προπονητή του Άρη.

Τίποτα δεν προδίκαζε είναι η αλήθεια ότι το παιχνίδι θα είχε αυτή τη εξέλιξη. Ο Άρης ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο , έλεγχε το παιχνίδι έστω και αν ήταν φλύαρος και όλα έδειχναν ότι ήταν θέμα χρόνου να σκοράρει και να φτάσει κοντά στη νίκη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός   ότι η πρώτη φορά που απειλήθηκε ο Κουέστα ήταν στο 58΄, με την κεφαλιά του Ινσούα. Ήταν ανεξήγητη πραγματικά η εικόνα του Άρη στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Ήταν σαν να άφησε τη συγκέντρωση του στα αποδυτήρια. Η αδράνεια στις φάσεις των δυο γκολ του Παναθηναϊκού, ήταν χαρακτηριστική. Γενικότερα, ήταν πολύ άσχημη η εικόνα της ομάδας  στο δεύτερο μισό.

Φυσικά και είναι πολύ καλό να γίνεται κριτική. Να επισημαίνονται τα λάθη, προκειμένου να διορθωθούν και να μην τα ξαναδούμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ναι ο Άρης ήταν κακός στο δεύτερο ημίχρονο, ναι οι παίκτες του δεν έδειξαν το  πάθος και τη θέληση στα οποία μας έχουν συνηθίσει, ναι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να γίνει το μεγάλο φαβορί για τη τέταρτη θέση.

Άλλο, όμως, να γίνεται κριτική και άλλο ο άκρατος μηδενισμός. Η ομάδα έχασε ένα παιχνίδι και γι αυτό θα κριθούν ο προπονητής και οι παίκτες. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ  Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει και θα είναι γεμάτο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ