«Και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές…»

«Και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές…»

Λίγες μέρες μένουν ακόμη για να φτάσει ο ΠΑΟΚ και μαθηματικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει πλέον μια ανάσα από την πηγή και την προσεχή Κυριακή στη Λάρισα μπορεί να πιει το νερό! Ή μάλλον καλύτερα μπορεί να πιει το νέκταρ των πρωταθλητών…

Το σύνθημα της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας ξεκίνησε πριν λίγους μήνες ως «Και σε 5-6 εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές…» και στο ματς με τη Λαμία (όπου ήρθε άλλη μια νίκη με 3-0) μετατράπηκε σε «Και την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πρωταθλητές…».

Ήταν πολλά τα χρόνια της αναμονής, αλλά η ώρα της στέψης (πια) πλησιάζει. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο Δικέφαλος χρειάζεται άλλους δύο βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο μετά από 34 χρόνια.

Βλέπω το νούμερο (34 χρόνια) και με ζαλίζει. Το 1985 ήμουν 7 ετών! Λίγο πιο μικρός από την κόρη μου (τώρα είναι 7,5) που θα δει τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα πρωτάθλημα πολύ νωρίς στη ζωή της.

Έχω την αίσθηση όμως ότι τα πέτρινα χρόνια για τον ΠΑΟΚ ανήκουν στο παρελθόν. Το φετινό πρωτάθλημα είναι η αρχή μιας εποχής στην οποία ο Δικέφαλος δείχνει ότι είναι και θα είναι πρωταγωνιστής. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι κάθε χρόνο θα είναι διεκδικητής όπως ήταν τη δεκαετία του ’70.

Είναι ήδη ένα κλικ πάνω από τους ανταγωνιστές του σε πολλούς τομείς (αγωνιστικά και οικονομικά) και το νέο γήπεδο που θα είναι έτοιμο μέχρι το 2022 θα είναι ακόμη μια κίνηση για να ισχυροποιήσει τη θέση του.

Τα καλύτερα έρχονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ