Πόκερ του Αρη με τον Ματέο Γκαρσία

Πόκερ του Αρη με τον Ματέο Γκαρσία

Η προσπάθεια για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, η επιθυμία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού και τα όπλα του Άρη στη μάχη με τη Λας Πάλμας.

Στη τελική ευθεία έχει μπει η προσπάθεια του Άρη για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, με το ταξίδι που έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος στην Ισπανία και τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της Λας Πάλμας.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Άρη βλέπουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως ένα πολύ μεγάλο πρότζεκτ και θέλουν να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα  το συγκεκριμένο θέμα. Μια υπόθεση που φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι  και την οποία ο Άρης προσπαθεί να την φέρει στα μέτρα του και να την ολοκληρώσει με επιτυχία.

Στα υπέρ του Άρη είναι το γεγονός ότι ο Γκαρσία είναι ικανοποιημένος από τη παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βλέπει ότι έχει κάνει σημαντική πρόοδο ως ποδοσφαιριστής, ένιωσε ότι τον στήριξαν όταν δεν ήταν στα καλά του, μετά την αποχώρηση του Ερέρα, γενικότερα νιώθει σημαντικός.

Αυτό είναι κάτι που προσπάθησαν αρκετά οι άνθρωποι του Άρη όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς μιλάμε για ένα νεαρό παιδί που χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς. Ακόμα, του αρέσει και η διαμονή στη Θεσσαλονίκη.

Ένα ακόμα δεδομένο της υπόθεσης, είναι ότι σε καμία περίπτωση ο παίκτης δεν συζητάει το  ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με την Λας Πάλμας, που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι δεν υπάρχει προοπτική νέου δανεισμού αλλά μόνο αγοράς.

Ο Άρης έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην ισπανική ομάδα. Φυσικά δεν πρόκειται να δώσει, ούτε κανείς άλλος, τα χρήματα της ρήτρας των 5 εκατομμυρίων, καθώς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των Ισπανών για να τον  πουλήσουν. Με τον Άρη να είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ο Άρης, επίσης, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού. Θέλει να δώσει στους Ισπανούς να καταλάβουν ότι εκτός από τα χρήματα που θα πάρουν άμεσα, θα μπορούν να προσδοκούν και σε μελλοντικά έσοδα από τον Γκαρσία, με ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Με τον Άρη να πάει να πάρει το 80% των δικαιωμάτων ν του παίκτη που ανήκουν στην Λας Πάλμας, καθώς το υπόλοιπο 20% το διατηρεί  η Ιντσιτούτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ