Πέδρο Μαρτίνς: Δεν πετάει τη δουλειά του!

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν πετάει τη δουλειά του!

Ξέρει τι ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς για το καλοκαίρι που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός…

Δεν ποντάρει μόνο στις (όποιες) μεταγραφές θα γίνουν στο άμεσο μέλλον ο Μαρτίνς. Ποντάρει κυρίως στη δουλειά που έχει κάνει με τους παίκτες του σε αυτήν τη σεζόν και μας το είπε ξεκάθαρα στην τελευταία τοποθέτησή του στο συνδρομητικό κανάλι της nova!

Και προφανώς δεν το κάνει τυχαία, αφού το βλέπουμε κι εμείς, όμως αυτός το ξέρει καλύτερα από τον καθένα, ότι αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού διαθέτει τεράστια προοπτική και από συγκυρίες και «λοιπές συνθήκες» έμεινε εφέτος χωρίς τίτλο.

Θέλει να δώσει συνέχεια στο έργο του ο Πορτογάλος τεχνικός και με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύει και τη διοίκηση για τις επιλογές της το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά και τους παίκτες του για την προσπάθειά τους και στις προπονήσεις και τους αγώνες, όλο αυτό το διάστημα που βρίσκονται μαζί.

Χωρίς καμία αμφιβολία ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, όμως ο Ολυμπιακός διαθέτει πλέον τη βάση, τον κορμό της ενδεκάδας πάνω στον οποίο θα μπορέσει να χτίσει ο Μαρτίνς, αφού τώρα θα ξεκινήσει από διαφορετική αφετηρία.

Άλλο είναι να φέρνεις 20 νέους παίκτες σε ένα ρόστερ και εντελώς διαφορετικό να θέλεις να προσθέσεις κάποιους ακόμη στους ήδη υπάρχοντες. Κι αυτό θα είναι το μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στην προσπάθειά του για να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τούτη τη φορά οι ερυθρόλευκοι θα ξεκινήσουν αρκετά νωρίτερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και η χρονιά θα πάει πιο… μακριά, ανάλογα βέβαια και με το πώς θα γίνει το νέο πρωτάθλημα κι αν θα υπάρξει ή όχι αναδιάρθρωση και πως θα μας προκύψει στην πράξη.

Ο Μαρτίνς πάντως δεν πετάει τη δουλειά του και αντιθέτως σκοπεύει να τη συνεχίσει, όπως είναι και το αυτονόητο, αφού είναι κανονικός προπονητής, όσο κι αν κάτι τέτοιοι μας φαίνονται… κάπως σε αυτήν τη χώρα. Το σωστό όμως αυτό είναι, να μην υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, ώστε να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας στα προκριματικά για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από κει και πέρα κάθε μεταγραφικό καλοκαίρι είναι «μακρύ και δύσκολο» και από τη στιγμή που οι ελληνικές ομάδες ξεκινούν από νωρίς τις υποχρεώσεις τους (τέτοια… πρόοδο έχουν παρουσιάσει με την «εξυγίανση») ,τότε μάλλον θα επιχειρούν σε δύο δόσεις τις «παρεμβάσεις» στα ρόστερ τους, στην αρχή και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όπως μας έχουν δείξει ότι κάνουν τον τελευταίο καιρό.

Και οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να προσαρμόζονται σε αυτά τα δεδομένα για αυτό και ο Μαρτίνς σκοπεύει να στηριχτεί στη μέχρι τώρα δουλειά του και σε αυτήν που θα κάνει στην προετοιμασία. Όπως συνέβη και πέρυσι και ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με σχετική άνεση τα εμπόδια στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αν και ήταν μόλις… ενός μήνα ομάδα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ