Το μήνυμα και ο Άρης της 4άδας

Το μήνυμα και ο Άρης της 4άδας

Παιχνίδι αποδείξεων το σημερινό με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Ο Άρης θέλει την 4η θέση και πρέπει να το δείξει.

Δεδομένο πρώτο. Ο Άρης θέλει τη τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Σκοπός του είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να στείλει ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα μετά την επιστροφή του στη φυσική του θέση.

Το μήνυμα ότι γύρισε εκεί που ανήκει όχι απλά για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα και να το συμπληρώσει αλλά για να πρωταγωνιστήσει. Αυτό, αλλωστε, επιτάσσει η ιστορία του και το μέγεθος του.

Δεδομένο δεύτερο. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει μια καλή και πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, που έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό την ομοιογένεια και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Άρης θα πρέπει να διαχειριστεί έξυπνα το παιχνίδι και αυτό δεν αφορά μόνο τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά όλους όσους εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα και από οποιοδήποτε πόστο.

To Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και θα ωθήσει την ομάδα του Σάββα Παντελίδη στη νίκη. Οι οπαδοί του Άρη ξέρουν πολύ καλά πώς να δίνουν ώθηση και όχι πίεση στην ομάδα τους, φάνηκε ξεκάθαρα και στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο Άρης θα μπει σήμερα στον αγωνιστικό χώρο για να επιβάλει τον ρυθμό του και το παιχνίδι του και να εφαρμόσει το αγωνιστικό του πλάνο. Αυτό που καλούνται να ακολουθήσουν πιστά όσοι επιλεγούν από τον προπονητή στο βασικό σχήμα.

Έχει, μάλιστα, την ποιότητα να τα καταφέρει. Έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν λύσεις και να πάρουν την ομάδα πάνω τους. Αρκεί να επανέλθει η εικόνα που είχαμε συνηθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές και να αποδειχθεί στη πράξη οτι η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

ΥΓ. Μια ακόμα παράσταση θα δοθεί σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης και μάλιστα δωρεάν για ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα. Στην καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ