ΠΑΟΚ: Κοίτα ποιος μιλάει…

ΠΑΟΚ: Κοίτα ποιος μιλάει…

Ο ΠΑΟΚ μιλάει για σύμπραξη εις βάρος του επειδή δεν ψήφισαν τον Μάκη, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Όταν Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος τα έλεγαν στα ξενοδοχεία και διαφήμιζαν την συμμαχία τους κατά του Ολυμπιακού έχοντας τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα καλά…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο ΠΑΟΚ περίμενε πως η Σούπερ Λιγκ θα εξελιχθεί σε οικογενειακή υπόθεση με το έμβλημα του ΠΑΟΚ σε περίοπτη θέση. Ο μπαμπάς (Βασίλης Γκαγκάτσης) να κινεί τα νήματα και ο γιος (Μάκης Γκαγκάτσης) να προεδρεύει. Δεν λέω εξαιρετικό δίδυμο θα ήταν για τον ΠΑΟΚ που έχει τον «δικό μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένο στην ΕΠΟ, να έχει στα χέρια του ολοκληρωτικά και την Λίγκα. Αλλά και την παραπάνω ψήφο για την ΕΠΟ εκεί που με τα πρώην «φιλαράκια» κονταροχτυπιούνται.

Δεν τα είχε υπολογίσει καλά όμως ο Μάκης με αποτέλεσμα να χάσει εύκολα τις εκλογές της προεδρίας της Λίγκας. Λογικά θα χάσει πολλές εκλογές από εδώ και στο εξής ο Ιβάν και ο ΠΑΟΚ άρα πήραν μια πρώτη γεύση.

Από την άλλη βεβαίως δικαίωμα του Γκαγκάτση και του κάθε Γκαγκάτση ήταν να βάλει υποψηφιότητα και ας γνώριζε πως δεν μπορεί να νικήσει.

Το κωμικό της υπόθεσης έχει να κάνει με την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα και την ανάδειξη του Λυσάνδρου σε πρόεδρο της Λίγκας. Του υποψήφιου της ΑΕΚ που πήρε την στήριξη του Ολυμπιακού αλλά και την ψήφο του Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν φωνάζει και οδύρεται πως αναβίωσε το ΠΟΚ και πως όλοι είναι απέναντι του. Πως έγινε σύμπραξη λένε για να ηττηθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης, για να ηττηθεί ο ΠΑΟΚ. Πρωτίστως καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάτι που και ένα 10χρονο παιδί καταλαβαίνει. Καμία σύμπραξη δεν έγινε ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Είναι αδύνατον να υπάρξει σύμπραξη ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες και στις δύο διοικήσεις.

Απλούστατα ο Ολυμπιακός επέλεξε ανάμεσα στον Γκαγκάτση και τον Λυσάνδρου. Και πήρε την λογική επιλογή. Ήταν ποτέ δυνατόν να ψηφίσει ο Ολυμπιακός τον Γκαγκάτση με όλα όσα έχει κάνει στον πειραϊκό σύλλογο τα τελευταία χρόνια; Να είμαστε σοβαροί.

Η πλάκα όμως επαναλαμβάνω είναι πως ο ΠΑΟΚ μιλάει για σύμπραξη και μέτωπο εναντίον του. Ο ΠΑΟΚ ξαναλέω. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Και εδώ είναι που λες, πως δεν γίνεται μάλλον «πάγωσε» ο χρόνος και ξέχασαν οι άνθρωποι τι έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ξέχασαν για παράδειγμα τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια του Ιβάν με τον Δημήτρη για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα…

Ξέχασαν για παράδειγμα τα ραντεβού Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου στα ξενοδοχεία υπό το φως της δημοσιότητας όπου διατυμπάνιζαν την… ιστορική συμμαχία της «εξυγίανσης» έχοντας βεβαίως τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αν δεν υπήρχε η αμέριστη στήριξη της Κυβέρνησης δεν θα είχαν πετύχει τίποτα.

Και όλα αυτά βεβαίως, όλη αυτή η συμμαχία, η «τρόικα» που θα… έσωζε το ελληνικό ποδόσφαιρο είχε ένα και μοναδικό κοινό στόχο. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα, την πτώση του Ολυμπιακού από την κορυφή με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Και όταν κατάφεραν να ρίξουν τον Ολυμπιακό άρχισαν να «σκοτώνονται» μεταξύ τους με πρώτο «θύμα» τον Παναθηναϊκό (αλήθεια αυτή που φωνάζουν σήμερα για την ψήφο του, τι έλεγαν τότε;) και στην συνέχεια το ξεκατίνιασμα των δικέφαλων.

Το κακό βεβαίως για όλους τους πρώην πια «τροικανούς» είναι πως ο απώτερος στόχος τους απέτυχε. Γιατί ο μεγάλος στόχος δεν ήταν απλά να ρίξουν τον Ολυμπιακό από την κορυφή αλλά να τον «ισοπεδώσουν». Να στρέψουν τον κόσμο απέναντι στον Μαρινάκη και να βάλουν τον Ολυμπιακό ξανά σε πορεία «πέτρινων χρόνων».

Η απάντηση που πήραν φέτος βεβαίως ήταν ηχηρή και από τον ίδιο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Ξέρουν πως η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και αυτό τους προκαλεί πανικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ