Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Μαρινάκη και η στήριξη του κόσμου

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Μαρινάκη και η στήριξη του κόσμου

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έδωσε το στίγμα για τη νέα σεζόν. Με όραμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με ένα ισχυρό μήνυμα στον κόσμο, πως ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος την επόμενη χρονιά. Πανέτοιμος για την επιστροφή στην κορυφή

Ο Ολυμπιακός έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα την σεζόν που ολοκληρώνεται κι αυτό το αναγνώρισαν και οι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων. Τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτών, γιατί υπήρξαν και… εξαιρέσεις που έβλεπαν μόνο το θέαμα της… εξυγίανσης.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν ωστόσο το ισχυρό μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον κόσμο του Ολυμπιακού, φανερώνει την δύναμη και την θέληση με την οποία θα πορευτεί η ομάδα του Πειραιά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα χρόνια έχοντας στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Έχοντας γερές βάσεις για να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο θέαμα. Και τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου δείχνουν και την αποφασιστικότητα του διοικητικού ηγέτη των πειραιωτών για τη νέα χρονιά.

Ο Μαρινάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον τρόπο με τον οποίο στάθηκε ο κόσμος του Ολυμπιακού στο πλευρό της ομάδας του λιμανιού. Και όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτός ο κόσμος αξίζει το καλύτερο. Το λέει και το εννοεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα φανεί σύντομα και στο μεταγραφικό πεδίο.

Θα φανεί σύντομα και στις ανανεώσεις συμβολαίων. Την ώρα που βασικοί παίκτες άλλων ομάδων φεύγουν (όπως για παράδειγμα ο Βαρέλα) γιατί οι διοικήσεις τους δεν τους δίνουν τα χρήματα που θέλουν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για μεγάλες κινήσεις.

Κινήσεις που θα έχουν αφετηρία την παραμονή των κορυφαίων παικτών της ομάδας με την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, ο Κώστας Φορτούνης.

Οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων είναι στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και το γεμάτο Καραϊσκάκη σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίτλο, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης των φιλάθλων του συλλόγου με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος και πανέτοιμος για να κάνει κινήσεις που θα ξεχωρίσουν. Δεν τα είπε τυχαία ο Μαρινάκης για τον κόσμο του Ολυμπιακού και στο άμεσο μέλλον θα φανούν πολλά και στο μεταγραφικό επίπεδο, καθώς είναι ξεκάθαρο πως η μεταγραφική στόχευση των ερυθρόλευκων είναι παίκτες όπως ο Σλιμανί.

Παίκτες δηλαδή που θα μπορούν ν’ ανεβάσουν επίπεδο τον Ολυμπιακό και να συμβάλουν στην επίτευξη του διττού στόχου. Από την μία η κατάκτηση του πρωταθλήματος και από την άλλη η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θα πρέπει επίσης να σταθεί κάποιος στην επισήμανση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο πως είναι εγγυητής για το μέλλον του Ολυμπιακού. «Εγώ είμαι εδώ» είπε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου και η συγκεκριμένη τοποθέτηση δίνει όραμα στον κόσμο της ομάδας για νέες επιτυχίες για νέες κατακτήσεις τίτλων.

Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος κι αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ