Φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ στο κύκνειο άσμα της Τούμπας

Φιέστα τίτλου του ΠΑΟΚ στο κύκνειο άσμα της Τούμπας

Ο Δικέφαλος θα αποχαιρετήσει το ιστορικό του γήπεδο στο ματς με τον Λεβαδειακό καθώς τη νέα σεζόν θα μετακομίσει στο Καυτανζόγλειο ώστε να αρχίσουν οι εργασίες για την ανέγερση της Νέας Τούμπας.

Η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Οι συμπτώσεις της ζωής πολλές φορές ξεπερνούν τη φαντασία. Το κύκνειο άσμα της Τούμπας θα συνδυαστεί με μια μοναδική φιέστα για την στέψη του ΠΑΟΚ σε πρωταθλητή μετά από 34 χρόνια!

Ο επίλογος του ιστορικού γηπέδου του Δικέφαλου θα γραφτεί στο ματς της Κυριακής (21/4) με τον Λεβαδειακό, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα σφραγίσει τον τίτλο (ακόμη και με ισοπαλία…) μετά από 1/3 ενός αιώνα! Ναι, ήταν πολλά τα χρόνια της υπομονής και της αναμονής, αλλά στην εποχή του Ιβάν Σαββίδη η ομάδα μπορεί να έχει βλέψεις για σαφώς περισσότερους τίτλους και διακρίσεις. Και δείχνει πιο ικανή και έτοιμη να παραμείνει σταθερά διεκδικήτρια των εγχώριων τροπαίων κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το κυριακάτικο ματς θα είναι πιθανότατα το τελευταίο επίσημο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν μετακομίσει τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανέγερση του νέου του γηπέδου.

Έτσι αποκτά διπλό ιστορικό χαρακτήρα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: δε θα είναι μόνο ένα ματς τίτλου αλλά πιθανότατα και ο τελευταίος αγώνας στη θρυλική Τούμπα!

Με 21.100 διαρκείας που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν έκπληξη ότι σημειώθηκε sold out μέσα σε μόλις 2 ώρες. Η τρέλα του κόσμου είναι τέτοια, που οι σχεδόν 30.000 θέσεις της Τούμπας είναι ελάχιστες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ΠΑΟΚτσήδων για το ματς στο οποίο θα επιστρέψει ο Δικέφαλος στη θέση του πρωταθλητή.

Ήδη έχουν προχωρήσει οι ετοιμασίες για τη φιέστα που ετοιμάζει η ΠΑΕ μέσα στο γήπεδο, ενώ παράλληλα πάρτι θα στηθούν σε όλη τη Θεσσαλονίκη με επίκεντρο τον Λευκό Πύργο αλλά και σε όλον τον κόσμο όπου υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ! Από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από το Χέλσινγκμποργκ και τη Στοκχόλμη μέχρι τη Μελβούρνη, από τη Γερμανία και την Ελβετία μέχρι το Βέλγιο και τη Σερβία, από τη Νέα Υόρκη και το Μόντρεαλ μέχρι το Λονδίνο αλλά και τη Ζάμπια, όπου κι εκεί έχει δημιουργηθεί ένα σύνδεσμος από έναν ιδιαίτερα τρελό ΠΑΟΚτσή!

ΥΓ: Ο ΠΑΟΚ είναι φέτος 28 ματς αήττητος στο πρωτάθλημα (έχει 24 νίκες και 4 ισοπαλίες) και είχε άλλα πέντε παιχνίδια μόνο με νίκες από την περσινή Super League. Σύνολο μας κάνουν 33 αγώνες χωρίς ήττα. Για να κλειδώσει ο τίτλος με τον Λεβαδειακό, θα πρέπει να παραμείνει η ομάδα αήττητη στο πρωτάθλημα για 34ο συνεχόμενο παιχνίδι! Όσα δηλαδή είναι και τα χρόνια που έχει να πάρει πρωτάθλημα ο Δικέφαλος!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ