ΠΑΟΚ: Ραγίζει απόψε η καρδιά!

ΠΑΟΚ: Ραγίζει απόψε η καρδιά!

Το πρωτάθλημα είναι πλέον γεγονός για τον ΠΑΟΚ και η επόμενη μέρα αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη για τον Δικέφαλο.

Η ανάσταση ήρθε φέτος για τον ΠΑΟΚ μια βδομάδα νωρίτερα! Η οικογένεια του Δικέφαλου ζει μεγάλες στιγμές καθώς μετά από 34 χρόνια αναμονής, πανηγυρίζει ξανά ένα πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο! Πέρυσι μας έκλεψαν τη χαρά στα δικαστήρια, αλλά φέτος η ομάδα έκανε μαγικά πράγματα μέσα στα γήπεδα για να φτάσει στον τίτλο.

Συμβολικά ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στον θρόνο του μετά από 34 χρόνια την Κυριακή των Βαΐων!

Ο Δικέφαλος έφτασε τις 25 νίκες σε 29 αγωνιστικές, παραμένει αήττητος έχοντας και τέσσερις ισοπαλίες και βρίσκεται ένα ματς μακριά (αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας) για να κλείσει ένα ολόκληρο πρωτάθλημα χωρίς ήττα κάτι που συνέβη μόλις άλλη μια φορά στην ιστορία της Α’ Εθνικής εδώ και 60 χρόνια (από το 1959 και μετά). Αήττητος είχε πάρει τίτλο και ο Παναθηναϊκός το 1964. Τότε οι πράσινοι τελείωσαν με ρεκόρ 24-6-0 ενώ τώρα ο ΠΑΟΚ εφόσον δε χάσει από τους Γιαννιώτες την τελευταία αγωνιστική (με νίκη ή και με ισοπαλία) θα σπάσει το ρεκόρ των πρασίνων έχοντας περισσότερες νίκες και λιγότερες ισοπαλίες σε μια αήττητη σεζόν!

Το φετινό επίτευγμα του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικό και η κατάκτηση του τίτλου παίρνει επικές διαστάσεις από τα ρεκόρ με τα οποία συνοδεύεται. Ρεκόρ όχι μόνο στην ιστορία της ομάδας, αλλά και του ελληνικού ποδόσφαιρο σε επίπεδο Α’ Εθνικής!

Βασικά ο κόσμος το γλεντάει εδώ και καιρό τον τίτλο, αλλά τα πραγματικά επινίκια ξεκίνησαν αμέσως μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού, με την οποία κλείδωσε και μαθηματικά ο τίτλος.

Το γλέντι στήθηκε σε κάθε γωνιά του πλανήτη που υπάρχουν φίλοι του ΠΑΟΚ. Παντού! Από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη, από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο, από τη Στοκχόλμη και το Χέλσιμποργκ μέχρι τη Ζάμπια, από το Μόντρεαλ και τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Μελβούρνη.

Χθες (20/4) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη η νύχτα έγινε μέρα με το εκπληκτικό «pyroshow» σε όλη την παραλία και τα Κάστρα.

Τα 34 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ήταν πολλά. Πάρα πολλά. Έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου…

Ο Λαός του ΠΑΟΚ ζει σε μια παράνοια τον τελευταίο καιρό και θα μείνει άυπνος αυτό το βράδυ της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Περάσαμε πολλά δύσκολα και πέτρινα χρόνια, αλλά αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Το παρόν βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην καλύτερη φάση της ιστορία του, έχοντας στο τιμόνι τον πιο ισχυρό οικονομικά πρόεδρο και μεγαλομέτοχο (τον Ιβάν Σαββίδη) που είχε ποτέ.

Έτσι το μέλλον αναμένεται ακόμη καλύτερο για τον Δικέφαλο, ο οποίος έχει όλα τα εχέγγυα να είναι σταθερά πρωταγωνιστής από εδώ και πέρα.

ΥΓ: Το ΠΑΟΚτσήδικο σύνθημα πλέον έγινε: «Και τον επόμενο Απρίλη, και τον επόμενο Απρίλη, θα είμαστε ξανά πρωταθλητές!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ