Πολύ καλύτερος απο το 2-1 ο Άρης

Πολύ καλύτερος απο το 2-1 ο Άρης

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν κυρίαρχη στο Αγρίνιο και θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ τον Παναιτωλικό

Ο Άρης έψαχνε να βγάλει αντίδραση μετα τις δυο συνεχόμενες ήττες απο Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Παρά το γεγονός οτι ουσιαστικά το παιχνίδι στο Αγρίνιο δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, τα κατάφερε.

Η εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλύτερη απο οτι δείχνει το τελικό σκόρ. Το 2-1 αδικεί την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, που ήταν πολύ καλύτερη απο τον αντίπαλο της.

Οι παίκτες του Άρη είχαν διάθεση και πάθος και εφάρμοσαν σε μεγάλο μέρος του αγώνα το πλάνο τους στον αγωνιστικό χώρο. Άσκησαν πίεση ψηλά, έκλεψαν την μπάλα, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη.

Το μονο που τους έλειψε ήταν το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια και την πάσα. Σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει, αν γινόταν καλύτερη πασα προς τον επιθετικο.

Ο Άρης έδειξε και στο Αγρίνιο οτι διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ του. Οτι έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Με αρκετούς παίκτες να αρπάζουν απο τα μαλλιά την ευκαιρία που τούς έδωσε ο Σάββας Παντελίδης και να του βάζουν δύσκολα σε οτι αφορά τις εισηγήσεις του για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Υ. Γ Μπορεί να έχει ακούσει πολλά, αλλά η εκτέλεση του Γιουνές στο δεύτερο γκολ του Άρη ήταν εξαιρετική.

Υ. Γ 1 Ο Φώτιαδης ήταν σε πολύ κακή μέρα και δεν υπεδειξε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Άρη στην ανατροπή του Γκαρσία.

Υ. Γ 2 Σε ακόμα ενα παιχνίδι ήταν εντυπωσιακή η παρουσία του κόσμου του Άρη στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Υ. Γ 3 Το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα δώσει την ευκαιρία στους ανθρώπους του Άρη να δουλέψουν ακόμα περισσότερο πάνω στον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γίνονται ηδη αρκετά πράγματα, πάντως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ