Να μην αδειάσει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε

Να μην αδειάσει ο ΠΑΟΚ στο φινάλε

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο εβδομάδες μέχρι τον τελικό, οπότε υπάρχει ο χρόνος να ανασυνταχθεί και να παραταχθεί όπως πρέπει για να κάνει το χρέος του και στο Κύπελλο.

Είναι λίγο περίεργη η αίσθηση που μας άφησε η φετινή πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Από τη μία είναι το γεγονός ότι ο Δικέφαλος θα παίξει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό (κάτι που έχει να κάνει από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 όταν είχε πέντε σερί συμμετοχές σε τελικούς, από το 1970 έως το 1974 και πήρε τα δύο πρώτα του Κύπελλα το ’72 και το ’74).

Τώρα θα προσπαθήσει να φτάσει στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του. Είναι μεγάλη επιτυχία εδώ που έφτασε ο Δικέφαλος.

Από την άλλη είναι η κακή εμφάνιση (μάλλον η χειρότερη φετινή) στο 0-0 της Τρίπολης, η οποία προστέθηκε σε μια σειρά μέτριων εμφανίσεων τον τελευταίο καιρό, παρότι η ομάδα ακόμη και στις μέτριες μέρες της πήρε τα αποτελέσματα που ήθελε για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ χτυπημένος και από τραυματισμούς σημαντικών παικτών του (ειδικά του Βιεϊρίνια και του Μαουρίσιο, αλλά των Βέρνμπλουμ, Ενρίκε και Ελ Καντουρί) μοιάζει να αδειάζει τον τελευταίο καιρό. Αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι το βλέπουμε όλοι.

Σίγουρα ακόμη είμαστε μεθυσμένοι από το νέκταρ της κατάκτησης του Πρωταθλήματος, σίγουρα πρόκειται για να τεράστια επιτυχία της ομάδας, αλλά θα είναι κρίμα εδώ που έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ να μην εμφανιστεί όπως πρέπει στα τελευταία ματς της σεζόν και ειδικά στον τελικό του Κυπέλλου. Που θα τον χτυπήσει, όπως και να έχει, αλλά η εικόνα του αφήνει ερωτηματικά τον τελευταίο καιρό.

Δεν τελείωσε ακόμη η χρονιά. Στόχοι υπάρχουν και μάλιστα σημαντικοί. Την τελευταία αγωνιστική στα Γιάννινα (που καίγονται για νίκη παίζοντας για την κατηγορία) ο ΠΑΟΚ δε θέλει με τίποτα να χάσει, για να κλείσει το πρωτάθλημα που κατάκτησε αήττητος, κάτι που μόνο ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει στην ιστορία της Α’ Εθνικής το 1964. Και μάλιστα εφόσον δε χάσει από τον ΠΑΣ θα κάνει δικό του το αήττητο ρεκόρ με καλύτερα αποτελέσματα από τους πράσινους.

Και μετά υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου στις 11 Μαΐου με την ΑΕΚ. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα παίξει για την κατάκτηση του 3ου σερί τροπαίου, αλλά και για το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Θεωρώ ότι στις περίπου δύο εβδομάδες που μεσολαβούν μέχρι τον τελικό υπάρχει ο χρόνος να ανασυνταχθεί η ομάδα και να παραταχθεί όπως πρέπει για να κάνει το χρέος της.

Το μεγάλο απωθημένο όλων ήταν το πρωτάθλημα, που κατακτήθηκε μετά από 34 χρόνια, αλλά χρειάζεται προσοχή για να κλείσει η σεζόν και με την κατάκτηση του Κυπέλλου που θα σφραγίσει μια εκπληκτική χρονιά για τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ