Τελικός, με την… αγαπημένη ομάδα όλων των ΠΑΟΚτσήδων

Τελικός, με την… αγαπημένη ομάδα όλων των ΠΑΟΚτσήδων

Ένας ΠΑΟΚ, που είχε αδειάσει ψυχικά και σωματικά, λόγω της φιέστας του πρωταθλήματος και των πολλών απουσιών, πήρε την πρόκριση χωρίς να ιδρώσει για τον τελικό του κυπέλλου απέναντι στην... αγαπημένη του ΑΕΚ.

Το σκορ του πρώτου αγώνα στην Τούμπα, 2-0, δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης να πετύχει το θαύμα, απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος παρότι έδειξε ότι είχε μείνει από δυνάμεις είναι από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος εκεί όπου θα ξανά συναντήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, στο γήπεδο Θ. Κολοκοτρώνης, δεν χρειάστηκε ποτέ να ανεβάσει ταχύτητα ή να φορτσάρει. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ήξερε πως σ’ αυτό το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές του θα ήταν αρκετά κουρασμένοι κάτι που φάνηκε με το σφύριγμα της λήξης από τον Ευαγγέλου. Οι περισσότεροι έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με δυσκολία έπαιρναν ανάσες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, αποφάσισε να θωρακίσει την άμυνα του βάζοντας τον Κρέσπο αριστερά και τους Βαρέλα και Ίνγκασον ως κεντρικούς στόπερ με σκοπό να κόψει τους γηπεδούχους από κάθε επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων στα καρέ του Πασχαλάκη. Όμως δεν του βγήκε το δίδυμο Σάκχοφ-Μίσιτς με τον Κροάτη να είναι αρκετά υποτονικός και να μην μπορεί να κρατήσει μπάλα για να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Επιθετικά, η ομάδα ήταν ακίνδυνη με εξαίρεση το τετ α τετ που είχε ο Δημήτρης Λημνιός και μετά από 25 παιχνίδια ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να βρει δίχτυα. Όλα όμως έχουν μικρή σημασία, γιατί εκπληρώθηκε ο δεύτερος μεγάλος στόχος του συλλόγου.

Οι Ασπρόμαυροι πήραν την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου και στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του νταμπλ. Αντίπαλος και φέτος όπως πέρσι και πρόπερσι η ΑΕΚ. Η αγαπημένη πλέον ομάδα όλων των ΠΑΟΚτσήδων. Όσοι πιστεύουν ότι ξέχασαν τα πάντα στην Τούμπα επειδή πήρε πέρσι το κύπελλο και φέτος το πρωτάθλημα καλά θα κάνουν να αλλάξουν πλευρό. Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τι έγινε πέρσι όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Πάμε τώρα και στο τραγικό λάθος του Ευαγγέλου στη φάση του 47ου λεπτού. Όπως και στο ματς με την Λαμία με το χέρι του Βιερίνια, έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να απολογείται. Η φωνή του Δικεφάλου, ο Γιώργος Σαββίδης, αμέσως και χωρίς απάντησε σε όλους αυτούς που ετοιμάζονταν να γράψουν τα γνωστά τους αφηγήματα για την διαιτησία που την ελέγχει ο Δικέφαλος και για χαλίφηδες.

«Ο λόγος που ο ΠΑΟΚ ζητά επιτακτικά τη χρήση του VAR είναι η φάση που δικαιολογημένα φωνάζει ο Αστέρας. Δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τους άλλους», έγραψε το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου κόβοντας μια και καλή κάθε προσπάθεια σπίλωσης της ιστορίας και της δυναμικής που βγάζει πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ