Χρειάζεται τον Άρη και τους βαθμούς του η Ελλάδα

Χρειάζεται τον Άρη και τους βαθμούς του η Ελλάδα

Απαραίτητη για το ελληνικό ποδόσφαιρο η επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Πριν από έναν χρόνο ,περίπου , λεγόταν κατά κόρον οτι ο Άρης επέστρεψε στη φυσική του θέση. Η αλήθεια είναι οτι αυτό συμβαίνει τώρα. Και για να είμαστε πιο ακριβείς, αρχίζει να επιστρέφει.

Είναι τόσο μεγάλο, άλλωστε, το μέγεθος και η δυναμική αυτού του συλλόγου, που είναι δύσκολο να πει κάποιος ότι έχει αγγίξει το ταβάνι του. Μόνο, ίσως, μετά απο την κατάκτηση κάποιου τίτλου.

Ο Άρης ολοκληρώνει την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε -απομένει μόνο το παιχνίδι με τη Ξάνθη-, έχοντας πετύχει το μίνιμουμ αποδεκτό στόχο του, την έξοδο του δηλαδή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κάτι που οριστικοποιήθηκε μετά τα αποτελέσματα των χθεσινών ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας.

Η έξοδος του Άρη στην Ευρώπη ήταν κάτι που ήθελε και απαιτούσε ο σύλλογος. Είναι πολύ μικρά άλλωστε τα ελληνικά σύνορα για να περικλείσουν μια ομάδα του μεγέθους του Άρη. Παράλληλα, όμως, την συμμετοχή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη χρειάζεται και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να είμαστε ακριβείς, χρειάζεται τους βαθμούς που μπορεί να φέρει ο Άρης και τα αποτελέσματα του.Μιλάμε άλλωστε για την μοναδική ελληνική ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει ισπανική ομάδα στην έδρα της.

Την ομάδα που είναι αήττητη στους εντός έδρας αγώνες της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις απο το 1968. Αν έχουν περάσει απο τότε ομάδες μεγαθήρια και παίκτες παγκόσμιας κλάσης απο το Χαριλάου- και στη συνέχεια το Κλεάνθης Βικελίδης όπως μετονομάστηκε- αλλά μάταια. Φυσικά και θα μιλάει για ευρωπαϊκό αήττητο ο Άρης, έχει κάθε δικαίωμα.

Υ. Γ Παρά τα όσα συνεχίζουν να γράφουν στη Σουηδία, μόνο σίγουρο δεν θα πρέπει να θεωρείται οτι ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση του Χολμπεργκ. Άλλοι επιθετικοί είναι στη κορυφή της λίστας. Αυτά βέβαια είναι πράγματα που αλλάζουν απο ώρα σε ώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ