Το grexit είναι της ΟΥΕΦΑ!

Το grexit είναι της ΟΥΕΦΑ!

Η ΟΥΕΦΑ έχει την απόλυτη ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Λέτε να είναι το πρόβλημά μας η δυστοκία που επιδεικνύει η κυβέρνηση στο να διοργανώσει έναν τελικό κυπέλλου με κόσμο, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και μάλιστα στο ΟΑΚΑ;

Μα, εδώ τον έκαναν προ διετίας στο… Πανθεσσαλικό και με… υπεράριθμους και δυσκολεύονται να πάρουν μία απόφαση για το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας; Την ανικανότητά τους μας την έχουνε δείξει βέβαια και σε άλλα, πολύ πιο σοβαρά ζητήματα, όμως για το ποδόσφαιρο η βασική ευθύνη ανήκει σε άλλον…

Η ΟΥΕΦΑ είναι αυτή που επέτρεψε πριν από τέσσερα χρόνια να καταργηθεί το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και έδωσε τη δυνατότητα στον κάθε υπουργό (πρώτα στον Κοντονή και τώρα στον Βασιλειάδη) να επεμβαίνει στο άθλημα και να αποφασίζει αυτός για την τύχη του.

Ότι έσπειρε, θα θερίσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που προφανώς διασύρεται κι αυτή με τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της χώρας μας, κυρίως με τις διαιτησίες αυτών που έχει προάγει και σε… διεθνείς, άρα σημαίνει ότι τυγχάνουν και της δικής της έγκρισης.

Από τη στιγμή που έχει τους «δικούς της» ανθρώπους (Περέιρα και όλοι οι υπόλοιποι) στην ΚΕΔ της ΕΠΟ, τότε πως γίνεται να απειλεί με… grexit το ελληνικό ποδόσφαιρο; Δική της είναι η… έξοδος γιατί αυτή έκανε το μεγαλύτερο σφάλμα και τώρα μοιάζει τουλάχιστον με ανέκδοτο το να επιχειρεί να μεταθέσει τις ευθύνες της και να παριστάνει και τον αυστηρό κριτή.

Και για να πάμε και στο δια ταύτα, το αμέσως επόμενο ζητούμενο είναι το μέχρι πότε θα επιτρέψει να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση που προφανώς και οδηγεί σε αδιέξοδο, από τη στιγμή που όπως αποδεικνύεται είναι «επικίνδυνο», τουλάχιστον στο μυαλό του αρμόδιου υπουργού, να βρεθούν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για να παρακολουθήσουν έναν τελικό.

Στο προηγούμενο διάστημα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσιζε την απαγόρευση των μετακινήσεων για εκτός έδρας αγώνες στους οπαδούς των δύο φιναλίστ, όμως στην πράξη ουδείς τον ελάμβανε σοβαρά υπόψη του. Με αποκορύφωμα αυτό που έγινε στα Πηγάδια, όπου τελικά επί της ουσίας είχε απαγορευθεί η παρουσία των οπαδών της Ξάνθης στον… εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΟΚ.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του. Κι όταν το επιχειρεί, τότε απλά επιδεικνύει την ανεπάρκειά του, όμως σε κάθε περίπτωση η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει σαφώς τη μεγαλύτερη έως και την ολική ευθύνη για αυτό το «έργο» που παίζεται στα ελληνικά γήπεδα και όπως δείχνουν τα πράγματα η κωμωδία αρχίζει να εξελίσσεται σε δράμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ