Βουβή παράσταση!

Βουβή παράσταση!

Ποιος παραγωγός θεάτρου θα έβαζε τους ηθοποιούς να παίξουν μπροστά σε άδειες καρέκλες;

Προφανώς και δεν πίστεψε κανείς τις «εξαγγελίες» των συμμάχων περί… κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ούτε καν αυτές της κυβέρνησης που προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι θα γίνει πιο συναρπαστικό το πρωτάθλημα.

Και οι δύο πλευρές είχαν έναν κοινό στόχο, να σταματήσουν με κάθε τρόπο την πολυετή κυριαρχία του Ολυμπιακού. Πως όμως; Με το να υποβαθμίσουν το άθλημα; Γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό, έτσι δεν είναι;

Αν εξαιρέσουμε τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που διεκδίκησαν, στη θεωρία, τον τίτλο το μόνο καινούργιο ήταν η «επιστροφή» του Άρη, την οποία βεβαίως και είχε ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο, άσχετα αν κάποιοι (οι… γνωστοί-άγνωστοι) φρόντισαν για να έρθει πριν από αυτόν η Λαμία στην Σούπερ Λίγκα.

Κατά τα άλλα, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτιάξει κάτι καινούργιο που να του δώσει προοπτική, ώστε να αντιμετωπίσει τη βαθιά οικονομική κρίση στην οποία έχει εγκλωβιστεί εδώ και κάμποσο καιρό, ενώ οι υπόλοιποι μία από τα ίδια. Ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος επέδειξαν σταθερότητα, αλλά προς τα κάτω πήγαν ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης ή ο ΠΑΣ Γιάννινα, που υποβιβάστηκε κιόλας.

Κι από τη στιγμή που μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ματς, τότε δεν το λες και… συναρπαστικό αυτό το πρωτάθλημα. Μήπως όμως μπορείς να ισχυριστείς κάτι τέτοιο και για το κύπελλο, γνωρίζοντας ότι θα συναντηθούν για τρίτη σερί φορά στον τελικό οι δύο δικέφαλοι;

Μέχρι πότε θα βλέπουμε το ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο ματς-μπολ του θεσμού; Κι όπως διαπιστώνουμε το «έργο» τους γίνεται όλο και χειρότερο, αφού οι προηγούμενοι τελικοί στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια και ο τωρινός θα γίνει χωρίς τους οπαδούς τους…

Έμεινε μόνη στο σπίτι η… εξυγίανση. Και το υπουργείο αθλητισμού εκτέθηκε για μία ακόμη φορά μαζί με ολόκληρη την κρατική μηχανή που δεν μπορεί, όπως αποδεικνύεται, να διοργανώσει ούτε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο πιο μεγάλο στάδιο της χώρας.

Δεν το λες και… αναβάθμιση, αφού ποιος παραγωγός θεάτρου θα έβαζε τους ηθοποιούς να παίξουν μπροστά σε άδειες καρέκλες; Θα είχε κανένα νόημα να γίνει η παράσταση; Απολύτως κανένα και κατά τα άλλα η κυβέρνηση μας λέει ότι θέλει να διεκδικήσει και μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ή το παγκόσμιο κύπελλο.

Και σε αυτές ποιοι θεατές θα βρεθούνε στις εξέδρες; Θα απαγορευθεί άραγε η μετακίνηση των… Άγγλων ή των Ρώσων και άλλων «ατίθασων» οπαδών και θα ξεμπερδέψουμε; Ή μήπως θα γίνουν τελικοί χωρίς κόσμο; Όπως και να έχει εμείς θα προτιμήσουμε την… Σαντορίνη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ