Το «έτσι και εμείς»  είναι δεδομένο

Το «έτσι και εμείς» είναι δεδομένο

Τα εισιτήρια διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν από μέρα σε μέρα, ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι οπαδοί του Άρη.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχει μπει ο Άρης. Αυτό, φυσικά δεν έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές του, που έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά με ολόκληρο τον οργανισμό.

Αυτοί που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ξεκινήσει , ήδη, τον προγραμματισμό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Οι πρώτες κινήσεις αναμένεται να μπουν στο τελικό τους στάδιο στο επόμενο δεκαήμερο, ενώ μετά την επιστροφή των Θόδωρου Καρυπίδη και Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη μεταγραφική σύσκεψη.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Άρη αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Αυτό, θα είναι ουσιαστικά, το πρώτο επίσημο γεγονός που θα …ανοίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα και τον κόσμο.

Δεν είναι κρυφό ότι οι άνθρωποι του Άρη και συγκεκριμένα ο Θόδωρος Καρυπίδης περιμένει την ανταπόκριση του κόσμου στο συγκεκριμένο κομμάτι. Για να το πούμε πιο σωστά, μάλιστα, είναι σίγουρος ότι θα υπάρξει η ανταπόκριση των οπαδών της ομάδας και όχι άδικα.

Νομίζω ότι το «έτσι εσύ, έτσι και εμείς», που είχαμε δει μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα και την εκπληκτική προσέλευση των οπαδών του Άρη στο Καυτανζόγλειο, θα αναγκαστούμε να το χρησιμοποιήσουμε αρκετές φορές το επόμενο χρονικό διάστημα στις αναφορές μας για τον Άρη.

Όχι μόνο γιατί μετά από πολλά χρόνια στον Άρη έχει επιστρέψει η αισιοδοξία και το κλίμα είναι ευχάριστο. Αλλά γιατί ο κόσμος συνειδητοποιημένα θα σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας.

Μπορεί να μην συμφωνώ καθόλου με αυτή τη φιλοσοφία, όμως, δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπάρχει κόσμος που περίμενε πρώτα να δει και στη συνέχεια να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο διαρκείας. Όπως φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα πάρουν εισιτήριο , είτε ο Άρης παίζει με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είτε με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ