Τα play off των μεταγραφών!

Τα play off των μεταγραφών!

Οι πρώτες προσθετικές κινήσεις του Ολυμπιακού βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο για τον επίλογο της ιστορίας έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας…

Την έχει ξεκινήσει εδώ και κάμποσο καιρό την «αναζήτηση» στο μεταγραφικό πεδίο ο Ολυμπιακός. Μας το έχει πει πριν να τελειώσει το πρωτάθλημα ο Πέδρο Μαρτίνς ότι είχε παραδώσει σχετική λίστα με ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τις επιλογές της ομάδας για το επόμενο ταξίδι.

Προφανώς και υπάρχουν προτεραιότητες και μας είναι γνωστές. Οι ερυθρόλευκοι από τη στιγμή που έκλεισαν τη σοβαρή εκκρεμότητα με τον τερματοφύλακα, διατηρώντας τον Ζοσέ Σα, θα κινηθούν για να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους για τρεις θέσεις, αυτές του στόπερ, του σέντερ φορ και του εξτρέμ.

Όλα δείχνουν ότι έχει γίνει η σχετική προεργασία σε αυτόν τον τομέα και σύντομα αναμένεται να έχουμε αποτέλεσμα. Υπό κανονικές συνθήκες ο Μαρτίνς θα πάει στην προετοιμασία έχοντας τρία νέα πρόσωπα σε αυτές τις θέσεις και μαζί με τους υπόλοιπους θα φτιάξει την ενδεκάδα που αναλάβει την αποστολή για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από κει και πέρα το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και για τις μεταγραφές, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά. Οι ομάδες ή οι παίκτες που δηλώνουν τώρα «άρνηση» με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να αλλάξουν στάση. Θεμιτό είναι αυτό και απολύτως κατανοητό.

Πως θα μπορούσαν να κλείσουν όλες οι υποθέσεις από τον Μάιο ή τον Ιούνιο;  Δεν γίνεται κάτι τέτοιο και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι μας.  Το γνωρίζει και ο Μαρτίνς για αυτό και θα ξεκινήσει με το υπάρχον ρόστερ, αυτό που θα δώσει το ραντεβού στις αρχές του επόμενου μήνα στο Ρέντη και στη συνέχεια θα προστίθενται κι άλλοι,

Μη μας διαφεύγει άλλωστε, ότι ο Ολυμπιακός συνηθίζει να ανοίγει φακέλους, να τους βάζει στο συρτάρι και κάποια στιγμή να επανέρχεται, όταν κρίνει ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Τις επόμενες ημέρες ίσως να επαναληφθεί κάτι τέτοιο, αλλά μπορεί να μας προκύψει και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η κάθε ομάδα θέλει να κάνει άλλωστε τα κουμάντα της. Να δει ποιους θα πάρει και για ξέρει και ποιους θα δώσει. Για παράδειγμα η Μπράγκα μπορεί να τον θέλει τώρα πίσω τον Χασάν, αλλά αν δεν βρει να τον πουλήσει, τότε είναι πιθανό να μπει και πάλι στη διαδικασία να τον αφήσει… εκεί που ήταν. Βεβαίως και ο Ολυμπιακός δεν έχει την υποχρέωση να περιμένει κανέναν, αλλά ούτε και μπορεί να κλείσει την πόρτα του μέχρι να πάει ο Αύγουστος στην τελευταία του ημέρα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ