Η λογική που θα κινηθεί ο Άρης

Η λογική που θα κινηθεί ο Άρης

Οι μεταγραφικές κινήσεις και η φιλοσοφία που διέπει τους ανθρώπους της ομάδας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η συνάντηση που έγινε ανάμεσα σε Θόδωρο Καρυπίδη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη, άναψε το πράσινο φως προκειμένου να μπει στη τελική ευθεία η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τους τρεις άντρες, βέβαια, να συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Ο Άρης θα κινηθεί με συγκεκριμένη φιλοσοφία και πάνω στον δρόμο που έχουν αποφασίσει οι άνθρωποι του, σε ότι αφορά την ενίσχυση  του ρόστερ. Δυο είναι οι βασικοί παράμετροι σε ότι αφορά τις κινήσεις που θα γίνουν.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα πρέπει να ταιριάζουν στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να μπορέσουν να μπουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με αυτό που έγινε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Στα συν και  το γεγονός ότι υπάρχει πλέον σαφώς περισσότερος  κόσμος προκειμένου να ενσωματωθούν τα νέα αποκτήματα.

Ακόμα , οι ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν, τουλάχιστον οι τέσσερις –πέντε που προορίζονται για το βασικό σχήμα θα πρέπει να είναι καλύτεροι από τους νυν υπάρχοντες και  να μπορέσουν άμεσα να κάνουν την διαφορά και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα.

Αυτό είναι βασικό κριτήριο στις επιλογές  της λίστας που έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Άρη και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν τις επόμενες μέρες.

Είναι πολύ πιθανόν, επίσης, ο Άρης να κινηθεί αρχικά για παίκτες από το πάνω ράφι και με υψηλή τιμή. Θέλοντας να κάνει το μπαμ με την απόκτηση τους αλλά και να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο το ρίσκο.  Εκεί θα γίνουν οι πρώτες κρούσεις και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα κινηθούν και στα υπόλοιπα θέματα.

Όπως είναι λογικό, επίσης, τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν για την απόκτηση του επιθετικού κορυφής. Του παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα μπορέσει να δώσει στην ομάδα διψήφιο αριθμό τερμάτων την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ