Νέο συμβόλαιο στον Άρη 

Νέο συμβόλαιο στον Άρη 

Η κρατική τηλεόραση οφείλει να αναπροσαρμόσει το πόσο που δίνει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των κιτρινόμαυρων με βάση την εμπορικότητα τους.

Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μεταβατική για τον Άρη. Οχι μόνο σε οτι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και  σε όλους τους τομείς.

Ο Άρης δεν επέστρεψε πέρσι στη φυσική του θέση. Τώρα επιστρέφει σιγά σιγά. Η έξοδος άλλωστε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο μίνιμουμ αποδεκτός στόχος για μια ομάδα του μεγέθους του.

Εκεί, φυσικά, που ο Άρης παίρνει το πρωτάθλημα και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση ,είναι στον τομέα της συμπαράστασης από τον κόσμο του. Η πιο ποδοσφαιρική έδρα του ελληνικού πρωταθλήματος, το Κλεάνθης Βικελίδης, έδινε σε κάθε εντός έδρας παράσταση και μάλιστα δωρεάν.

Είναι πολύ θετικό οτι τα παιχνίδια του Άρη τα έδειχνε ελεύθερο κανάλι και μάλιστα η κρατική τηλεόραση, καθώς ήταν πολύ περισσότεροι αυτοί που απόλαυσαν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες την συγκεκριμένη παράσταση.

Ο Άρης ήταν φυσικά η πρώτη ομάδα σε εισιτήρια απο τις εφτά, τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οποίων είχε η ΕΡΤ.  Ήταν τρίτος σε συνολικό αριθμό εισιτηρίων, ξεπερνώντας ακόμα και την ΑΕΚ που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και συμμετείχε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δειγμα της τεράστιας δυναμικής αυτού του συλλόγου. Δυναμική και εμπορικότητα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, καθώς δυστυχώς για όσους το προσπαθούν, οι αριθμοί είναι αυτοί που μιλάνε.

Η κρατική τηλεόραση οφείλει να αναπροσαρμόσει το συμβόλαιο του Άρη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και να του δώσει περισσότερα χρήματα. Αυτά που αξίζει με βάση τα νούμερα τηλεθέασης που φέρνει.

Υ. Γ  Καθημερινές είναι οι επαφές που γίνονται απο τους ανθρώπους του Άρη σε ότι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους και σε λίγες μέρες θα έχουμε και εξελίξεις.

Υ. Γ 1 Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται σε οτι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη. Για τα περισσότερα εξ αυτών, πάντως, δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να περάσουν ούτε καν έξω απο το Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ